Milyen esetben kell rendszertelen menstruációval orvoshoz menni? Mi számít súlyosnak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 15:16
1/5 anonim válasza:
Ez így elég kevés infó, nem gondolod?
Ha már több éve menstruálsz, lezajlott a pubertáskor akkor érdemes elmenni mindenképp, már azért is, mert nem árt. Nem mindenkinek jön ki pont 28 napra, de ha sose tudni mikor jön meg, ha levesebb mint 4 napig tart, ha több mint 10 napig, túl erős vagy túl gyenge az figyelmeztető jel lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
4 éve menstruálok és sosem jött meg rendszeresen, van hogy 1-2nap különbséggel jött meg 28 29 vagy 30napra, de most például előzőleg 38napra jött meg, most is már rég meg kellett volna jönnie. Nem tudom hoy kimarad-e vagy csak ennyire késik, de 39. nap van...Gondolom ez már azért nem normális. De nőgyógyásztól is félek, még sosem voltam. Ilyen esetben hogyan zajlik a vizsgálat?
2012. febr. 6. 15:34
3/5 anonim válasza:
Hát a 38-39 tényleg nem... Ha szűz vagy nem biztos, hogy megvizsgál hüvelyen keresztül, lehet csak hasi ultrahangot csinál és megnézi a hormonjaid vérvételen, de vannak speciális eszközök szűz lányok számára. Ha meg nem vagy már szűz legyél annyira felnőtt...
4/5 A kérdező kommentje:
Még szűz vagyok, remélem tényleg így lenne..:) Elég valószínű, hogy hormonok miatt van? Vagy mitől lehet még?
2012. febr. 6. 15:48
5/5 anonim válasza:
szerintem ez nem gond, ha orvoshoz mennél akoor keress egy női nőgyógyászt, különösen első alkalomra. Sokkal elviselhetőbb minden tekintetben, gondolj csak a vetkőzésre, a terpesztésre, stb..
Egy idegen férfi előtt, azért elég ciki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!