Fél éve járok nőgyógyászhoz rendszertelen menstruációval, de még mindig nem rendeződött.50 ezer Ft-nál járok+gyógyszerek. Ti mit tennétek a helyemben?
Eddig megbíztam a dokiban, de mostanában olyan érzésem van, hogy "kettőt előre, egyet hátra".
Ha végre rendeződik a menstruációm gyógyszerrel (nem fogamzásgátlóval!), akkor leállít róla, mert hátha visszaáll nélküle is. Ilyenkor újabb 40-50 napos ciklus jön, újra visszamegyek, újra csinál vérzést, újra elküld vérvételre, aztán újra kapok megfelelő gyógyszert, aztán megint megjön magától, erre csökkenti a gyógyszert, aztán újabb vérvétel, de akkor szerinte már túl jó a gyógyszer, ezért leállít róla, majd kezdődik minden előröl....mert megint nem jön meg.
keress egy tb-s dokit, az ingyen van
de mindenképp másik orvost
Jaj, ennél a dokinál "csak" 30-at hagytam ott, előtte voltam még 2-nél, de azokat otthagytam, mert fogamzásgátlót akartak felírni.
És nagyon szeretnék megbízni ebben a dokiban, mert nagyon rendes, többször vizsgált már a kórházban, mint a magánrendelésén, és olyankor soha nem fogad el pénzt. Sőt, már csak a kórházban vizsgál, a magánrendelésén utoljára novemberben voltam.
Csak nem tudom, hogy van-e értelme annak, amit csinálunk...
Nem a pénz miatt csinálja, mert semmit nem fogad el. Tényleg nagyon lelkiismeretesnek tűnik, csak nekem nem logikus amit csinálunk.
Utolsó, a doki is ezt próbálja, volt, hogy 2 hónapig nem szedtem semmit, de olyankor nincs menstruációm.
Ja, és 50-55 év körüli, szóval még arra sem lehet fogni, hogy kezdő.
De csak tudja már ennyi évvel a háta mögött, hogy mit csinál, vagy nem?! Jaj, nyugtassatok meg, hogy nem kell másik doki keresnem. :(
Nem lehet hogy tetszel neki?
Az Én unokahugom így jött össze a nőgyógyásszal.Folymatosan járatta hozzá,de majd egy év kellett,mire kinyögte mit akar.
Nem viccelek komolyan!
Azt mondta unokatesóm,hogy így utólag már ahogy gondolkodott,lehet voltak jelek,mert olyan nagyon kedves volt vele mindig a nőgyógyásza.Azóta már otthon pislog a két közös gyerek!Ja,és amikor összejöttek,akkor az unokatesóm szülinapjára az orvos olyan értékben vett ajándékot,mint amit a vizsgálatokért fizetett összesen!
Úgyhogy legyél résen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!