Mi lehet a dudor a nemi szervemen?
Figyelt kérdés
észrevettem egy dudor szerű valamit a csiklóm mellett. eléggé fáj olyan mint amikor egy szúnyogcsípést dörzsöl a nadrág. mitől van? és mi lehet sz? :S2012. febr. 3. 00:08
2/4 anonim válasza:
Mivel a nemi betegségek 99%-a okoz "dudorszerű valamit" a nemi szervek környékén, ezért érdemes lenne orvoshoz menni, mivel ezt neten keresztül lehetetlen kitalálni.
3/4 A kérdező kommentje:
de olyan nemi betegségem nem lehet mert még nem élek szexuális életet
2012. febr. 4. 00:18
4/4 anonim válasza:
Ma nekemis ez volt a problem..előre szólok, hogy aki nem bírja a gusztustalan dolgokat, ne is olvassa tovább. Szóval ma reggel észrevettem, hogy fáj ugyanott, mint neked. Undorító, de sajnos annyira megijedtem, hogy hozzányúltam és éreztem, hogy borsó nagyságú. Egész nap nem is foglalkoztam vele, de most, éppen 10perccel ezelőtt nagyon elkezdett foglalkoztatni a. dolog, mertbmegijedtem, és hát hogy is mondjam mostanáig nyomogattam és egyszer csak olyan sebességgel kifröccsent a genny, hogy majdnem szembe talált :Dolyan mint egy éretlen pattanás . Én is elkezdtem neten kutatgatni, és ugyanilyen helyzetekre bukkantam, de ők még vártak pár napot mert nem mertek semmit csinalni meg stb.. Hát.. én minden esetre nem szaroztam :D Az első napom kinyomtam ezt a cuccot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!