Mi lehet ez a dudor? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A csiklóm fölé, a szeméremajkakon belül nőtt egy pattanás szerű dudor pár napja. Egészen kicsi volt, de mára már nagy lett, kb. mint egy borsó. Fáj, tegnap fürdéskor próbáltam kinyomni, de csak azt értem el vele, hogy még jobban fájt. Tegnapig csak nyomásra fájt, de ma már egész nap éreztem, nyomta a nadrág is, most is pizsamában vagyok és az is irritálja, pedig tök laza...mit csináljak vele? Bekenhetem valamivel? Most már annyira érzékeny, hogy kb. hozzá se tudok érni, mosakodni is nagy kínok árán tudtam csak...valaki ötlet?2011. nov. 13. 20:09
1/1 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz! Ne kezeld semmivel, mert nagyobb bajt is csinálhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!