Engedjem, hogy orálisan kielégítsen a barátom?
Figyelt kérdés
Mindig is lapul bennem egy kis fertőzés, hüvelygombából indult, aztán bakteriális, már elvileg nincs, de sok a folyásom még mindig. Szóval nem tudom, hogy lehet e a páromnak valamilyen betegsége, gondja abból, ha engem orálisan kielégít? Nem akarok rosszat neki, de én már szeretném azt érezni, és én is csinálom neki, szóval így lenne fer. De megértem, és elfogadom azt is, ha veszélyes, és nem ajánlott. Köszi a válaszokat!!2009. máj. 31. 17:59
1/4 anonim válasza:
Sajnos előfordul a nőknél. Várd meg, hogy teljesen elműljon a folyásod. Amennyiben tényleg életed Párja, meg fogja érteni és nem lesz probléma!
3/4 anonim válasza:
Írod, hogy mindig lapul benned egy kis fertőzés, nálam is így volt, már nem volt elég a kúp, amit a nőgyőgyász írt fel, utána kaptam gyógyszert, amit a páromnak is szednie kellett, ez két éve volt, azóta nem volt hál istennek!! érdeklődd meg a dokinál!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó válaszolónak: ha arra gondolsz, hogy folyamatosan visszafertőződöm a páromtól, akkor tévedsz, mert mindig óvszerrel védekezünk. Szóval csak én vagyok beteg, de folyamatosan. Én is szedtem kúpokat, gyógyszereket, de egyszer jól vagyok, máskor folyásom van, van úgy hogy panaszaim is vannak, pl együttlétkor fáj egy picit, vagy szúr, ég. De örülök, hogy nálatok már 2 éve semmi gond nincs, gratulálok! :)
2009. jún. 1. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!