Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Engedjem kirándulni a gyereket...

Engedjem kirándulni a gyereket? Kell félni attól, hogy éppen ott kapja el a h1n1-et? Holnap mennének az Alföldre.

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi hírek alapján az iskolában -nagyobb tömegben-tartózkodó gyerekek nagyobb eséllyel betegszenek meg. Kirándulni meg csak az osztály megy.

Én az enyémet elengedtem:)

2009. szept. 18. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Nehogy ezért ne engedd el szegényt kirándulni! A média gerjesztette szándékosan ezt az oktalan rettegést az új influenzától, mert valakiknek bizony hatalmas üzlet és nem azért mert tényleg rettegni kell tőle. Ez a típusú influenza sem veszélyesebb a többinél, hasonló a lefolyása, a tünetei. Másrészt ezt is bárhol el lehet kapni, utcán iskolában, bevásárlóközpontokban, nem kell ahhoz messzire menni. Nyugodtan engedd el a gyereket kirándulni, nem lesz semmi baj!
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Ne haragudj, de nem régiben felborult egy iskola busz! Attol nem félted? Vagy akár mi baja lehet, annyi az esély a "h1n1"-nek is! Amugyis ez is egy influenza, itthon senki nem halt még bele! 5 nap alatt még a sulyosabbak is otthon voltak!
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom hol laktok,de ha ott nem kapja el,akkor miért pont az Alfölfön kapná el?Én anyukám is folyton ilyen hülyeségekkel jött,emiatt maradtam ki mindenből.Meg egyébkéntis inkább H1N1-es legyen,minthogy kimaradjon belőle!
2009. szept. 18. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, felforr már az agyvizem az ilyen kérdésektől.

A H1N1 nem más, mint egy sima influenza, amit felfújt a média és a gyógyszergyárak - mert baromi sokat keresnek belőle. Ha egy-egy ember belehal, máris azon lovagolnak egy hétig, de ha átgondolod nincs ember, aki kimondottan ebbe halt volna bele. Volt egy úr, aki amúgy is szívbeteg volt, ergo az vitte el, csak ráfogták a H1N1-re, meg voltak páran(!) Mexikóban, de hát ott nem is csoda!

Mindenképp engedd el a gyerekedet, ha influenzás lesz, akkor bárhol elkapja. Nem tesz jót neki, ha burokban neveled, ráadásul ez még felesleges és oktalan félelem is. Az agyhártyagyulladástól vagy a hepatitis B-től több okod van félni!

2009. szept. 18. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz az Alföldre mennie, hogy elkaphassa a vírust. Lehet a mellettetek lévő boltban tüsszentenek rá ...Ez butaság!
2009. szept. 18. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az Alföldön élek, véleményem szerint itt terjed legkevésbé ez a hülye influenza. :P
2010. jan. 13. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!