Korzettesek! Hogyan akadályozzam meg?
nah az tök jó ügyes vagy :) remélem az enyém is javulni fog és sok sikert neked is a próbálkozáshoz :)
amugy tök jó hogy van valaki aki azt mondja hogy ő nem szereti.. az ilyen korzettes ismerőseim mind azt mondják hogy húúúú de tök jó ők mennyire szeretik... akkor inkább nem is mondom nekik hogy én kinem állhatom :/
Köszi :)
Én is pont erre gondoltam, bár nekem nincsenek korzettes ismerőseim, csak akikkel az orvosnál találkozom, és nekik semmi bajuk nincs vele, sőt arról áradoznak, hogy milyen jól lehet rá firkálni, meg milyen menők vele a suliban...na hát nálam ez nem így van :// Én is utálom :// De legalább tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül így ezzel :D
igen ne is mond. mind azt mondják hogy állati jó, tök hamar megszokták, meg hogy állandóan irkálhatnak rá megf ilyesmi... :/ az enyémen egy firka sincs mivel még senki sem látta. csak itthon hordom.azt nem várom amikor megyünk vissza dokihoz és elkezdi kérdezgetni, hogy szeretem e, megszoktam e már meghogy mit szóltak hozzá a többiek, satöbbi. nemszívesen mondanám el nekik az igazat. aztán jön a kérdés: "és szeretsz benne aludni" ha igent mondok akkor hazudok ha azt hogy nem akkor kapok még vagy 100 kérdést...
augy télleg jó tudni végre hogy nem vagyok egyedül azzal hogy mennyire nem bírom ezt az egészet :/ jó róla beszélni :)
Nekem nem fáj, és tudok benne aludni. Sőt, ha nincs rajtam, hiányzik.
Mivel ilyen problémám nincs, nem nagyon tudom, h mit kéne tenned, de van azért (egy kicsit furi) ötletem. Esetleg ha leragasztanád éjszakára, lehet h nem tudnád kicsatolni.
a 14. vagyok.
de ki olyan mazochista, hogy leragassza? :O
Én nekem is fűzőm van, de nekem szerencsére nincs vele semmi problémám...
Olyan ötleteket hallottam kicsatolás ellen, hogy egy sállal vagy nadrágszíjjal körülkötik a fűzőjüket és úgy elégé sokat kellene babrálni vele ezért nem csatolják ki éjjel.
azt hallottam, hogy bevált módszer...
de nagyon fontos, hogy este is hordd a fűzőt mert ha belegondolsz az is 8 óra kb :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!