Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Korzettesek! Hogyan akadályozz...

Korzettesek! Hogyan akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
nagyon nehezen de eltudok aludni korzettben. viszont éjszaka állandóan kicsatolom és akkor csak csúszkálok benne és ott szorít ahol nem kéne. eleinte álmomban le is vettem de arról már sikerült leszoknom. de a kicsatolást nem tudom hogyan oldjam me. ma is például kicsatoltam és elcsuszott rajta és reggel amikor felkeltem nagyon fájt a jobb oldalam főleg levekővételnél mert azon a felemen aludtam és nagyon megnyomta. előre is köszi 14/L
2012. jan. 31. 14:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én nem tudom pontosan kinek hogyan kell használni, de az osztálytársam nem szokott abban aludni azt tudom.
2012. febr. 1. 06:14
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van, de én nem alszok abba mert a lábamat sem tudom rendesen behajlítani benne. Én csak nappal hordom.
2012. febr. 2. 13:10
 3/18 anonim ***** válasza:
nem tudom, én abban soha nem tudok elaludni :S úgyhogy már meg se próbálom...
2012. márc. 7. 19:02
 4/18 A kérdező kommentje:
utolsó: sajnos nekem is ugy van hogy már nem is próbálkozok :/ pedig annyian mondták hogy ők jobban alszanak benne mint nélküle. nekem fordítva van. elsem bírok aludni benne, ha meg mégis hosszú próbálkozások után akkor max egy óra és megint fent vagyok...:/
2012. márc. 8. 13:36
 5/18 A kérdező kommentje:
amugy köszi mindenki válaszát :)
2012. márc. 8. 13:36
 6/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok, és detto :/ meg mondják, hogy nem is érzed, hogy rajtad van...na kösz :/
2012. márc. 12. 18:14
 7/18 A kérdező kommentje:
utolsó: hát igen.. méghogy nemérzem.. :/ a hátam is sokszor fáj benne meg állati nehezen mozgok benne :/// én nagyon nem szeretem :/
2012. márc. 13. 15:07
 8/18 anonim ***** válasza:
nekem is mindig fáj :// én nagyon rossz hordani :// mozogni se tudok benne...volt, hogy valahogy lehúzott, mert nehéz, és hátraestem benne :S ://
2012. márc. 13. 23:20
 9/18 A kérdező kommentje:
nekem legnehezebben az ülés meg a felállás megy. meg persze az alvás... :// amugy te mióta hordod? nekem megvan asszem 2 hónapja és azóta még eygszuer sem volt rajtam 24 órát... suliba semmiképp nem veszem fel, itthon meg állati kényelmetlen...
2012. márc. 14. 14:25
 10/18 anonim ***** válasza:
már kb. egy éve...most fogok újat kapni (mert ezt lassan kinövöm) :// de még mindig nem vettem fel suliban, stb, alvásnál se hordom, mert úgy nem tudok aludni egyáltalán, csak itthon veszem fel délután pár órára...
2012. márc. 15. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!