Hogyan akadályozzam meg?
mondom, fertőtlenítsetek mindent, a tusolót, a wc-t, ne hagyjatok bent a tusolóban fürdőszivacsot, meg hasonlókat,én ezzel próbálkoznék.
Olyan szobátok van, hogy bent van a tusoló, meg a Wc is, vagy többen is használjátok még ezeket a helyiségeket?
Még esetleg annyi, hogy amennyire csak lehet próbáljátok szárazon tartani a fürdőt, mert a gomba szereti a párás helyeket, pl.tusolás után mossatok föl,szellőztessétek ki a párát meg ilyenek :)
még mindig ugyanaz vagyok :P
Szia! Nagyon is valószínű, hogy a közös wc-n szedted össze a fertőzést. Ha a szobatársad nem hajlik rá, hogy maga után fertőtlenítsen, vegyél magadnak domestost vagy domestos kendőt és mielőtt a wc-t használnád (hát, igen kínos, ha már nagyon kell, de megéri:=) ), töröld alaposan át vele az ülőkét és a wc-peremét, csaptelepet.
Mindennap, mielőtt zuhanyoznál, súrold át domestossal a zuhanytálcát, csapot. Persze, az lenne az ideális, ha ő magától elvégezné ezeket a munkálatokat saját maga után. A törölközőitek ne érjenek egymáshoz és véletlenül se cseréljétek össze!
A fehérneműdet, törölköződet pedig magas hőfokon, fertőtlenítő adalékkal mosd ki minden használat után! Tudom, hogy ez nem egyszerű a koleszban, de a mosdókagylóban tudsz forró vizet engedni, kézzel alaposan átdörgölöd, a radiátoron pedig megszárad reggelig. Így magadat sem tudod visszafertőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!