Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan akadályozzam meg?

Hogyan akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
Kolis vagyok és az egyik szobatársamnak hüvelygombája volt és én elkaptam ... sztem a közös wc használat miatt!Vettem kenőcsöt és kúpot is és elmúltak a panaszok!De a héten láttam , hogy a szobatársam újra vett magának kenőcsöt és én megint elkaptam :S hogyan lehetne ezt megakadályozni mert nagyon idegesítő dolog !!
2009. dec. 5. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyél a wc-be Domestost, fertőtlenítsétek,takarítsatok sűrűn ha a szobátokban van a wc, ne ülj rá, csak guggolj fölé! Ne használjátok egymás dolgait.Nem igazán értem, hogy hogyan lehet elkapni egy másik lánytól...
2009. dec. 5. 12:32
 2/8 A kérdező kommentje:
hát a strandon is nagyon könnyen össze lehet szedni ezért gondoltam arra , hogy mivel közös wc-t használunk nagy esély van rá , hogy én is onnan kaphattam el ! de most utána olvastam és el lehet kapni így is !
2009. dec. 5. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:

mondom, fertőtlenítsetek mindent, a tusolót, a wc-t, ne hagyjatok bent a tusolóban fürdőszivacsot, meg hasonlókat,én ezzel próbálkoznék.

Olyan szobátok van, hogy bent van a tusoló, meg a Wc is, vagy többen is használjátok még ezeket a helyiségeket?

2009. dec. 5. 13:16
 4/8 A kérdező kommentje:
olyan szobánk van ahol bent van ! hárman használjuk ! köszi a tanácsot veszek egy csomó domestost ...
2009. dec. 5. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Még esetleg annyi, hogy amennyire csak lehet próbáljátok szárazon tartani a fürdőt, mert a gomba szereti a párás helyeket, pl.tusolás után mossatok föl,szellőztessétek ki a párát meg ilyenek :)

még mindig ugyanaz vagyok :P

2009. dec. 5. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami, a wc ülőkét és magát a wc-t is tessék megsikálni "néhanapján" vegyetek gumikesztyűt hozzá, meg külön erre a célra rongyot, vagy szivacsot :)és már nem is fúúúj annyira :D.
2009. dec. 5. 19:00
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. dec. 5. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon is valószínű, hogy a közös wc-n szedted össze a fertőzést. Ha a szobatársad nem hajlik rá, hogy maga után fertőtlenítsen, vegyél magadnak domestost vagy domestos kendőt és mielőtt a wc-t használnád (hát, igen kínos, ha már nagyon kell, de megéri:=) ), töröld alaposan át vele az ülőkét és a wc-peremét, csaptelepet.

Mindennap, mielőtt zuhanyoznál, súrold át domestossal a zuhanytálcát, csapot. Persze, az lenne az ideális, ha ő magától elvégezné ezeket a munkálatokat saját maga után. A törölközőitek ne érjenek egymáshoz és véletlenül se cseréljétek össze!

A fehérneműdet, törölköződet pedig magas hőfokon, fertőtlenítő adalékkal mosd ki minden használat után! Tudom, hogy ez nem egyszerű a koleszban, de a mosdókagylóban tudsz forró vizet engedni, kézzel alaposan átdörgölöd, a radiátoron pedig megszárad reggelig. Így magadat sem tudod visszafertőzni.

2009. dec. 6. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!