Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első nőgyógyászat: mit fog...

Első nőgyógyászat: mit fog hozzá szólni?

Figyelt kérdés
Épp ideje elmennem először nőgyógyászhoz, csak az a baj, hogy nagyon szégyellek levetkőzni... nem az, hogy hude prűd vagyok vagy vmi, nem az zavar h meglátja a mellemet, hanem h a kisajkam kilóg, és nem túl szép :( szerintetek meg kell említenem, vagy nem szól semmit majd?
2012. jan. 30. 15:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
utánanéztem, plasztikai sebészeten 200ezer körül jönne ki, ha ennél kevesebbért elintézné vhogy, az jó lenne :D nem ingyen kérném... csak hogy egyáltalán van e vmilyen lehetőség h ő megcsinálja, vagy elintézi h olcsóbban megcsinálják... bár, hogy erről beszéljek vele, kicsit több bizalom kell, szóval nem fogok vele első alkalommal ilyenekről beszélni..
2012. jan. 30. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja, most látom, hogy már döntöttél.

Túl leszel rajta, meglátod.

2012. jan. 30. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem lesz furcsa a nőgyógyásznak a kisajkad, hiszen minden punci más.
2012. jan. 30. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen, semmit sem szólt hozzá soha :)

hát, én nem biztos, hogy pénzt fecolnék ebbe, sőt, tuti nem, de te érzed, ha zavar, és van rá pénzed, csináltasd meg. Amúgy semmi baj nem lesz belőle, ha úgy marad

2012. jan. 30. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
süt belőled az értelem! inkább örülj, hogy egészséges vagy, ne ilyen idióta műtéteken járjon az eszed
2012. jan. 30. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!