Hogy zajlik le egy nőgyógyászati vizsgálat? Tényleg csak néhány percig tart? (3-5 perc)
Bemész, köszönsz.
Leültet a doki, megkérdezi mi a panaszod.
Elmondod neki.
Mondani fogja hogy rendben, akkor kérem vetkőzzön le.
Csak a cipő, gatya,bugyi-t kell levenni.
Lesz bent egy vizsgáló szék, ami úgy van kialakítva hogy kéoldalt fel kell rá dobnod a lábaid. A doki óvatosan megvizsgál, ha kell kenetet is vesz. = ne izgulj ebből nem érzel semmit.
Én mindig a plafont nézem, vagy dumálok az orvossal vizsgálat közben is.
Kész, meg is vagy.
Öltözhetsz fel.
Ha kell ír fel gyógyszert.
Ha nem akkor, mehetsz is utadra.
5 percnél nem tart tovább.
Én akkor voltam bent maratoni 10 percet amikor több kérdésem is volt az orvoshoz. És mindenre kielégítő választ akartam kapni. Úgyhogy Á-tól Z-ig elmagyaráztattam vele mindent amit tudni akartam. :-)
Ne izgulj! Ez a nőgyógyász dolga. Ne szégyenlősködj, ő nem foglalkozik azzal hogy le vagy vetkőzve, neki ez olyan mint a fogorvosnak a fog ( az inkább ciki ha még rossz, vagy lyukas.. nekem legalábbis..
Tessék, ebből talán megtudsz mindent.
Én vagyok az 1. válaszoló.
Hja azt elfelejtettem írni, hogy sokkal egyszerűbb ha minden nőgyógyászati vizsgálatra szoknyában mész. Mert akkor csak a harisnyát és bugyit kell levenni, de a szoknya még mindig ápol és eltakar :-) A szoknya maradhat.
Tehát nem lesz annyira ciki ott premier plánban állni és felmászni a székre. :-)
Mjad figyeld meg sok nő megy szoknyában, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!