Nőgyógyászat. Fertőzés gyanújával mennék, életemben először. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Bp.-n,Örs vezér térre mennék,eléggé aggódom,hogy traumatikus élmény lesz,már csak az orvosok miatt is. :/2012. jan. 23. 15:18
1/8 anonim válasza:
én is ott voltam. ráadásul, nem tudom kik, de két orvos rendelt, azt mondta a recepciós: van a kedves orvos akit sokan dícsérnek, de.. magát beírom a másikhoz, haladjon a sor. :D annyira nem érdekelt. de nem volt semmi probléma. leülsz, vársz, behívnak, elmondod a panaszod, elküldenek levetkőzni, ami egy külön helyiség a rendelőhelyiségen belül, kimész, mondják hogy ülj a székbe, megvizsgálnak, leszűrik a diagnózist, esetleg elküldenek további helyre, beszéltek, hazamész. mondd meg hogy most vagy ott először, én is azt tettem.
2/8 A kérdező kommentje:
Kedves első,tehát azt mondod még a "nemkedves" doki se volt gáz? mert én a nyúlkálás miatt nagyon ráparáztam,félek ott kapok görcsöt...és köszi!:)
2012. jan. 23. 15:39
3/8 anonim válasza:
Miért nem keresel egy női nőgyógyászt?
4/8 anonim válasza:
Szerintem is jobb lenne, legalább első alkalommal egy női nőgyógyászt keresned, vannak már elegen. Legalább a vetkőzés, terpesztés is elviselhetőbb lenne.
5/8 anonim válasza:
Először nagyon para, valóban, a második már sokkal könnyebb lesz (ha nem ér valami trauma elsú alkalommal)
A női orvos jó ötletnek tűnik, elsőre mindenképpen, hiszen a vetközés és a "kitárulkozás" is könnyebb, mint egy idegen férfi elött.
6/8 anonim válasza:
Ha akarsz, keress nőt, de ha az Örsre mész, na ott régebben volt egy nő, ahhoz ne...
7/8 anonim válasza:
Ne idegeskedj,mert akkor tényleg kellemetlen lesz,nem tudsz lazítani,pedig az jól jön ott,ha nem vagy egy görcs. Én először is férfi dokihoz mentem,jófej volt,nem volt gond,azóta más a dokim,de azóta sincs gond,szóval ne félj,mert annál rosszabb!
8/8 anonim válasza:
Ha nem ajánlott az "Örs"i dokinő, akkor keress máshol! Nem kötelező neked az Örsre menned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!