Első nőgyógyászat: mit fog hozzá szólni?
Figyelt kérdés
Épp ideje elmennem először nőgyógyászhoz, csak az a baj, hogy nagyon szégyellek levetkőzni... nem az, hogy hude prűd vagyok vagy vmi, nem az zavar h meglátja a mellemet, hanem h a kisajkam kilóg, és nem túl szép :( szerintetek meg kell említenem, vagy nem szól semmit majd?2012. jan. 30. 15:14
1/15 anonim válasza:
Szerinted nem látott még olyat? Nem kell neki semmit mondani.
2/15 anonim válasza:
látott már az cifrábbakat is. Nm fog szólni, neked sem kell. Ha nincs bajod, ez természetes állapot, akkor ez normális így nem is foglalkozik vele.
3/15 anonim válasza:
Semmit nem fog szólni, nem te vagy az egyedüli akinek ilyen, és nem te vagy az egyedüli, akit zavar magán olyasmi, ami nem kellene, hogy zavarja. Ezen nincs mit magyarázni, mármint ne szólj semmit, csak a saját zavarodat fokoznád.
4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm... szerintetek, ha gondolkozok a plasztikán, azt már most megemlítsem, vagy inkább várjak még ezzel? tud ebben segíteni egyáltalán?
2012. jan. 30. 15:28
5/15 anonim válasza:
18 év alatt úgysem engednék meg a szüleid. Szerintem ráérsz még ezzel a műtét dologgal.
7/15 anonim válasza:
Keress egy női nőgyógyászt, sokkal könnyebb elötte vetkőzni, terpeszteni és megbeszélni bármilyen "intim" problémát, hiszen ő is nő, aki fél szavakból is ért, talán neki is volt már ilyen problémája, nem csak a tankönyvben találkozott vele...
8/15 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, mára van időpontom egy sokak szerint nagyon kedves férfi nőgyógyászhoz, rosszat még nem hallottam róla, furcsa, de nekem nem is fordult meg a fejemben, hogy nőhöz menjek...
2012. jan. 30. 15:35
9/15 anonim válasza:
"tud ebben segíteni egyáltalán?"
hajjaj! ha pénzről van szó!!!!
10/15 anonim válasza:
"nagyon szégyellek levetkőzni"
szerintem mondenképpen keress egy kedves női dokit, akivel könnyebb megbeszélni ilyeneket..
És a vetkőzés sem olyan szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!