Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mell alatti piros izzadság...

Mell alatti piros izzadság foltok kezelése?

Figyelt kérdés
mell alatt jött ki piros foltok izzadságtól. mivel lehet eltüntetni? tudom hogy bőrgyőgyász lenne a legmegfelelőbb, de sajnos most nem tudok elmenni.
2012. jan. 29. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hintőporral.
2012. jan. 29. 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Azaz,hintőpor!
2012. jan. 29. 17:01
 3/10 tetris ***** válasza:
A kisbabáknak való babahintőpor biztos jó lesz!
2012. jan. 29. 17:04
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi, már le is ugrottam venni (szerencse hogy 3 percre van a pláza). remélem hatni fog.
2012. jan. 29. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
babapopsi kenőcs :) ne nevess ki, mindenre jó! :)
2012. jan. 29. 19:47
 6/10 Jubilee ***** válasza:
Ha gomba okozza a kipirosodást, akkor egy vattapamacsra tegyél szaliciles folyadékot (gyógyszertárban kapsz).
2012. jan. 29. 22:07
 7/10 A kérdező kommentje:
sajnos még mindig nem mult el. azt hiszem jövö héten veszek Canesten-t, az olvastam az is jo lehet. amit utolso irt arrol még nem hallottam.
2012. febr. 3. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne vegyél Canestent amíg nem voltál orvosnál, mert nem biztos, hogy gomba, és a Canesten csak arra jó. Viszont ha nem gombára használod, akkor rosszabb is lehet.
2012. febr. 4. 06:47
 9/10 A kérdező kommentje:
tudom, de mint irtam nem tudok most orvoshoz menni.
2012. febr. 4. 11:06
 10/10 Scherer jancsi válasza:
A jelenséget baktériumok okozzák(gombák is) a bőr nedvességének hatására. A leghatásosabb kipróbált ellenszere az alkoholmentes golyós dezodor. Garantáltan nem fog kipirosodni és büdösödni a mell alatti levegőtől elzárt bőrrész!
2016. máj. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!