Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj, és miért vannak...

Miért fáj, és miért vannak piros foltok a párom nemiszervén?

Figyelt kérdés

Nőgyógyásznál voltam, kettőnél is, mindkétszer vizsgáltak, labor, minden. Eredmény: én egészséges vagyok, a párom nem tudom, régóta nem fizetett tb-t... Ezért kérdezek itt, de hétfőn már biztosan MEGYÜNK ORVOSHOZ, bármennyibe is fog kerülni.

Ha volt tapasztalatok, segítsetek!!!

Nála 1-3 piros, pattanásszerű, fájdalmas folt, dudor jelentkezik néha, majd eltűnik. Ez viszket is.

Nálam fájó, gyulladt érzés, néha olyan nyilalló fájdalom, hogy majdnem összeesek. Seb 1-2x volt, inkább horzsolásszerű, folyás nincs, vagy normális, menstruáció rendben.

Miután az orvosok egészségesnek nyilvánítottak (nem baktérium, nem gomba), így szeretném, ha ír valaki, az vagy tapasztalatból, vagy segítőkészségből tegye, mert nagyon taccson vagyok. Ez már 4 hónapja húzódik, párommal fél éve vagyunk együtt, és ő biztosan egészséges volt, mert akkor még el tudott menni urológushoz és volt is.

2012. jan. 13. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Félrekúrt...
2012. jan. 13. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Ilyet nem szeretnék kapni. Mellettem esélytelen, pláne, ahol élünk! :D
2012. jan. 13. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért egy elszigetelt bunkerban éltek ketten? :D
2012. jan. 13. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Az urológus nem nemibeteggyógyász, szóval nem biztos , hogy garancia bármire.

Mindketten menjetek el bőr - és nemibeteggondozóba mivel ott alaposabb vizsgálatokat is el fognak végezni. (Nemi szerven levő bármilyen seb esetén például alap egy szifilisz teszt. Gondolom nőgyógyász arra nem küldött téged.)

2012. jan. 13. 17:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Volt egy teljes vizsgálata, mindennemű vizsgálható bakteriális, gomba általi kórságokra, herpeszre, HÍV-re, amire csak lehet...

Nálam is megvolt mindez. SEMMI.

A bunker majdnem talált, vidékre költöztünk, szomszéd messze távol, együtt dolgozunk webes melókat.......

2012. jan. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!