Piros, gyulladt fejbőrre tudnátok ajánlani valamit, ami bevált esetleg?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek ilyen problémája?2012. jan. 11. 18:07
1/5 anonim válasza:
Csalán tea külsőleg, belsőleg, csalánsampon
Zsurlófőzet külsőleg
2/5 anonim válasza:
Béres Csepp:)
Én 3 éve használom rendszeren(sajnos nekem is rengeteg problémám van a fejbőrömmel-gyulladt,piros,korpás stb),és tényleg szuper!
3/5 anonim válasza:
Panthenol hab éjszakára. Reggel le kell mosni, mert enyhén olajos. Esetleg Exxema repair - ekcémára és bőrirritációra. nekem ezek váltak be. Nem használtál valami hajszeszt, ami kiválthatta a gyulladást?
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem nekem,hanem anyukámnak van ez a problémája.
Mindennap hajlakozza a haját,szerintem ez okozhatja,vagy a hajfesték.
2012. jan. 11. 21:23
5/5 anonim válasza:
Szia,a so hajlakk biztos nem tesz jót neki,sőt..A hajfesték azt még érthető,de a hajlakkot talán el tudná hagyni.
Amúgy én 1dl-vízben szoktam feloladni 15-20 Béres cseppet és azzal alaposan bemaszírozni vagy fülpiszkálóval a nagyon gyulladt részekre rátenni.
Hátha segít neki ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!