Van valami jó, bevált módszert a piros, ronda pattanások ellen? AMI BEVÁLT! (12 éves lány)
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 18:54
1/7 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, nekem nagyon bejött amiket felírt nekem.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudsz valami jó bőrgyógyászt?Vagy mégjobb lenne azok neve amit neked ajánlott!
2012. jan. 9. 19:21
3/7 anonim válasza:
Az idő!!De komolyan.12 évesen még én is úgy néztem ki,úristen,vissza nézve a régi képeket,nagyon durva volt.
17/L
4/7 anonim válasza:
Bőrgyógyászt nem, de ha most azt mondom, hogy Skinoren vagy Zynerit azzal is kvázi kitörölheted, mert nem mindnkinek válik be. Simán SZTKban irattam mindig aki épp rendelt, eléggé értenek hozzá, szerintm simán rábízhatod magad amit írnak neked.(Azt meg alapból nem ajánlom, hogy odamész, és nekem ezt meg ezt írd ki mert azt sok orvos nem szereti...)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2012. jan. 9. 19:43
6/7 anonim válasza:
Belsőleg:
egyél kevesebb cukrot és fehér lisztet,
sok folyadék,
cickafark körömvirág tea
Külsőleg:
egy aszpirint apríts össze és csurgass bele eg ykis mézet kend az arcodra olyan 20-30 percig.
7/7 BubbleBumm válasza:
glicerines szappannal kend be az arcod fürdés előtt, hagyd fent 1-2 percig majd öblítsd le és külön türcsivel (ami csak az arcodra van) töröld le. nekem bevállt
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!