Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti hogy éltétek meg...

Lányok! Ti hogy éltétek meg az első nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Nekem két hét múlva kell mennem, és eléggé izgulok. Mesélnétek magatokról, hogy ti hogy éreztétek magatokat, esetleg vmi cikis dolog történt-e?
2012. jan. 26. 21:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza van a 15:09-es Válaszolónak! Egy nőgyógyász is pont olyan orvos, mint a többi, akár férfi, akár nő! Csak segíteni akar!
2012. jan. 31. 16:29
 22/29 anonim ***** válasza:

Na akkor csak élvezd!

hiszen: "belátjátok nektek sincs benne semmi kellemetlen..."

2012. jan. 31. 16:33
 23/29 anonim ***** válasza:

"Csak segíteni akar!"

Hát ennek igaznak kellene lennie:

Azért tartjuk, azért fizetjük Őket.

2012. jan. 31. 16:36
 24/29 anonim ***** válasza:

mennyi szókiforgató ember van itt :)) azért ilyen összevont támadásra nem számítottam,csak mert ezt írtam.Nem azt írtam,hogy "élvezzük",hanem azt,hogyha mi is úgy gondolkozunk,ahogy valójáan kellene,ahogy egy normális férfi nőgyógyász gondolkodik,ha a betegekről van szó,akkor beláthatjuk,hogy nem kell magunkat előtte kellemetlenül éreznünk,mert egy munkadarab vagyunk nekik.(és egyébként nem vagyok ffi nőgyógy,hanem egy nő :))

És igen,gondolom,hogy van olyan,aki megnézi,hogy "igen,ez egy csinos nő" de egy normális felnőtt férfi nem fog bepróbálkozni és nem is fogja pofátlan módon direktben érzékeltetni a betegével,hogy tetszik neki-az más kérdés,hogy egy emberen a nonverbális jelekből rá lehet jönni,ha bejössz neki,de ha nem nyomul rád,nem hoz kellemetlen helyzetbe,attól még neked nem lesz rosszabb.Maximum ha zavar a tudat,arrébb állsz.

Egyébként csak azért bátorkodtam ezt írni,mert én is eü-s leszek,és volt már rá példa,hogy több jóképű férfi vetkőzött le előttem,de nem kezdtem el róluk fantáziálgatni(pláne nem nyomulni)akkor és ott a munkámra koncentrálok és kész.Ezt nehéz megértenie annak,aki nem dolgozik benne...de ezek a dolgok spontán jönnek,nem pedig úgy,hogy "jajj de jó pasi,de nem nem nem szabad..."

És én ezért is veszem könnyebben ezt akkor is,ha én vagyok a másik oldalon(mint paciens)

Ne haragudjatok,de elég primitív hozzáállás,hogy mindenben ahol a mesztelenség felmerül már a szexualitást kell látni...nem mindenki állat ösztönökkel,egy normális férfi orvos,ha tetszel is neki,nem fog kellemetlen helyzetbe hozni,meg letaperolni,mondom.

2012. jan. 31. 17:54
 25/29 A kérdező kommentje:
uhh, nem akartam vitát belőle, nekem igazából most ez a legkisebb gondom, hogy nő-e vagy férfi a dokim, mert arra vagyok kíváncsi inkább, hogy mi lehet a bajom.:S de azért köszönöm szépen a válaszokat.
2012. jan. 31. 20:19
 26/29 anonim ***** válasza:
Na mi volt a vizsgálaton?
2012. márc. 14. 07:48
 27/29 Serpens válasza:
Az én nődokim férfi és nagyon rendes. Elsőnek is az volt, elmondta mit fog csinálni mondta h én mit csináljak. Mondta azt is h lazuljak el meg hogy ne görcsöljek (fejbe) kivárta míg ellazultam és tényleg nem is éreztem semmit. Dumálgattunk mindenféléről nem csak eüs dolgokról előtte is utána is. És minden alkalommal kedves aranyos óvatos. Nem kell parázni. Amúgy sose értettem miért mondják h nőhöz jobb menni először én pl sokkal rosszabbnak érezném ha egy nő előtt kéne kitárulkoznom. A férfi nődokik is pontosan értik h mit akarsz mit érzel stb. Az én dokim még ki se nyitom a szám és már tudja mit akarok. Azért mesékd majd el az első élményedet. Mennyire volt jó/rossz
2012. ápr. 10. 19:43
 28/29 anonim ***** válasza:

"A férfi nődokik is pontosan értik h mit akarsz mit érzel stb"

ugye nem azt akarod mondani, hogy ugyanúgy ismerik "érzik" a női testet, mint a női dokik????

2012. ápr. 11. 09:40
 29/29 anonim ***** válasza:

kedves Serpens,

"Amúgy sose értettem miért mondják h nőhöz jobb menni először "

Tudod ez hajszálra ugyanaz, mint amikor a kislány az anyjához megy bármilyen panaszával gondjával és nem az apjához először, bármennyire is szereti az apukáját!

Természetesen itt most normális kislányról, normális családról beszélek...

2012. ápr. 21. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!