Lányok! Ti hogy éltétek meg az első nőgyógyászt?
Na akkor csak élvezd!
hiszen: "belátjátok nektek sincs benne semmi kellemetlen..."
"Csak segíteni akar!"
Hát ennek igaznak kellene lennie:
Azért tartjuk, azért fizetjük Őket.
mennyi szókiforgató ember van itt :)) azért ilyen összevont támadásra nem számítottam,csak mert ezt írtam.Nem azt írtam,hogy "élvezzük",hanem azt,hogyha mi is úgy gondolkozunk,ahogy valójáan kellene,ahogy egy normális férfi nőgyógyász gondolkodik,ha a betegekről van szó,akkor beláthatjuk,hogy nem kell magunkat előtte kellemetlenül éreznünk,mert egy munkadarab vagyunk nekik.(és egyébként nem vagyok ffi nőgyógy,hanem egy nő :))
És igen,gondolom,hogy van olyan,aki megnézi,hogy "igen,ez egy csinos nő" de egy normális felnőtt férfi nem fog bepróbálkozni és nem is fogja pofátlan módon direktben érzékeltetni a betegével,hogy tetszik neki-az más kérdés,hogy egy emberen a nonverbális jelekből rá lehet jönni,ha bejössz neki,de ha nem nyomul rád,nem hoz kellemetlen helyzetbe,attól még neked nem lesz rosszabb.Maximum ha zavar a tudat,arrébb állsz.
Egyébként csak azért bátorkodtam ezt írni,mert én is eü-s leszek,és volt már rá példa,hogy több jóképű férfi vetkőzött le előttem,de nem kezdtem el róluk fantáziálgatni(pláne nem nyomulni)akkor és ott a munkámra koncentrálok és kész.Ezt nehéz megértenie annak,aki nem dolgozik benne...de ezek a dolgok spontán jönnek,nem pedig úgy,hogy "jajj de jó pasi,de nem nem nem szabad..."
És én ezért is veszem könnyebben ezt akkor is,ha én vagyok a másik oldalon(mint paciens)
Ne haragudjatok,de elég primitív hozzáállás,hogy mindenben ahol a mesztelenség felmerül már a szexualitást kell látni...nem mindenki állat ösztönökkel,egy normális férfi orvos,ha tetszel is neki,nem fog kellemetlen helyzetbe hozni,meg letaperolni,mondom.
"A férfi nődokik is pontosan értik h mit akarsz mit érzel stb"
ugye nem azt akarod mondani, hogy ugyanúgy ismerik "érzik" a női testet, mint a női dokik????
kedves Serpens,
"Amúgy sose értettem miért mondják h nőhöz jobb menni először "
Tudod ez hajszálra ugyanaz, mint amikor a kislány az anyjához megy bármilyen panaszával gondjával és nem az apjához először, bármennyire is szereti az apukáját!
Természetesen itt most normális kislányról, normális családról beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!