Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti hogy éltétek meg...

Lányok! Ti hogy éltétek meg az első nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Nekem két hét múlva kell mennem, és eléggé izgulok. Mesélnétek magatokról, hogy ti hogy éreztétek magatokat, esetleg vmi cikis dolog történt-e?
2012. jan. 26. 21:12
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Engem nem nagyon érdekel, hogy nő vagy férfi-e a doki.:) sokkal inkább érdekel az, hogy milyen érzés lesz, meg mit fognak velem csinálni.:S
2012. jan. 29. 13:35
 12/29 anonim ***** válasza:

Le kell vetkőznöd deréktól lefele, felülnöd/feküdnöd a terpeszszékbe, nagy terpesz, megnézegeti a puncidat kivűlröl, megtapogatja először kívül, azután felnyúl neked 2 újjal az egyik kezével, közben megnyomogatja a hasad, alhasad a másik kezével. Esetleg kenetet vesz: feltolja a fém "kacsát" (ez általában nem fáj) és közben benyúl egy "pálcikával", megforgatja és kész is vagy.

Alúl felöltözhetsz, jön a vetkőzés felűl, melledet megnézegeti, utána áttapogatja, majd szól hogy öltözhetsz.

Öltözés után megbeszéli veled, hogy mit tapasztalt.

2012. jan. 29. 18:53
 13/29 A kérdező kommentje:
óóhaa.:S nem tudtam, hogy felül is le kell vetkőznöm... köszi a választ.
2012. jan. 30. 06:30
 14/29 anonim ***** válasza:
61%
Hát ezért sem mindegy hogy nő vagy férfi az orvos...
2012. jan. 30. 07:03
 15/29 anonim ***** válasza:

Ja, egyébbként találtam egy női dokival való interjú részletet, érdekes lehet:

"dr Szabadi Erika vallomása sokat mondó és jól jellemzi szakmai munkásságát:

„Nőként végezni szülész-nőgyógyászati orvosi tevékenységet azért jó és érdekes, mert nőként pontosan ÉRTEM, hogy az engem felkereső páciens mit akar, vagy éppenséggel mit nem akar elmondani. Panaszait pedig ÁTÉRZEM, mert valószínűleg már én is megtapasztaltam, vagy meg fogom tapasztalni azokat.”

2012. jan. 30. 07:06
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
jaj,hagyjátok már ezt a női dokis témát...szerintetek egy férfi nőgyógyász úgy néz egy nőre?Neki az akkor és ott a munkája-a ezt belátjátok nektek sincs benne semmi kellemetlen...
2012. jan. 31. 15:09
 17/29 anonim ***** válasza:
27%

Hát akkor te menj férfi dokihoz!

"addig jó, amig egy nő elhiszi, hogy ő csak egy munkadarab a vizsgálat alatt!"

2012. jan. 31. 15:30
 18/29 anonim ***** válasza:

# 16

jaj,hagyjátok már ezt a férfi dokis témát...szerintetek egy női nőgyógyász az csak rosszabb lehet?

2012. jan. 31. 15:45
 19/29 anonim ***** válasza:

16.

"szerintetek egy férfi nőgyógyász úgy néz egy nőre?Neki az akkor és ott a munkája-a ezt belátjátok nektek sincs benne semmi kellemetlen..."

Te most férfi nőgyógyász vagy?...mi az hogy nektek sincs benne semmi kellemetlen? Sőt talán élvezzük is, igaz?!??

Lehet, hogy van ilyen is, de azért gondolkozz mielőtt ilyen általános következtetést vonnál le!!

2012. jan. 31. 16:24
 20/29 anonim ***** válasza:

# 16

Te eléggé el vagy tévedve...

és bizony előfordul még az is, hogy a ffi orvos úgy néz rád, sajnos! (persze ha nem vagy bányarém...)

De ne ijjesztgessük a kislányt!

2012. jan. 31. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!