Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha úgy érzem, hogy hüvelygombá...

Ha úgy érzem, hogy hüvelygombám van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Picit ég és viszket a hüvelyem valamint fáj közösüléskor... Szol arra gondoltam, hogy hüvelygombám van.

Nem rég voltam nőgyógyásznál, szol nem akarok megint menni, mert nagyon drága:S

Annyi hogy megveszem a canesten kombit, használom ahogy írja az útmutatótja, és kész?

2009. máj. 28. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Úgy ahogy mondod.
2009. máj. 28. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszont nem múlik el tőle, akkor el kell menni (van ingyen rendelés is), mert többféle gomba van, és nem mindegyikre jó a canesten. Tapasztalat
2009. máj. 28. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:

találtam egy másik fórumot,ahol segítőkészek az emberek,és tanácsot adnak a gomba kezelésére is.

ha csak elkaptad valahonnan,akkor lehet,h elég a kombi.viszont meglehet,és ez a valószínűbb,nem lesz elég,ideig-óráig megszünnek a tünetek, de hamar visszajön. a gomba ugyanis sokszor csak tünet,és azt jelzi,h az egész szervezetben van valami baj,és azt kell megoldanod. ha csak a tüneteket kezeled,az nem ér szinte semmit.

minél előbb cselekedj,mert a gomba nagyon sok fajta(73) toxint termel,ami többek között elősegíti a rák kockázatát (amit gondolom nem szeretnél megvárni).

ha kell tanács még,írj privit!

bocsi,ha kicsit durva dolgokat írtam,ez az igazság.

amúgy meg a legjobb a diéta, azzal tudod csak tartósan kiírtani a gombát.

van barátod? mert csak óvszerrel szexeljetek,ő is elkaphatta,és aztán te meg vissza.

2009. máj. 28. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó válaszolónak: meg tudnád adni annak a fórumnak a címét, amiről írsz?:)

2009. máj. 29. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!