Származhat attól bajom ha csak úgy érzem, hogy hüvelygombám van és canesten kombit használok?
Figyelt kérdés
2 éjszaka szorító alsóban aludtam és ma reggel egy kicsikét viszketett (5 percet de rettenetesen). Egyszer már volt hüvelygombám. Lesz bajom ha kezelem magam doki nélkül?2011. jún. 18. 10:18
1/4 lovelyne válasza:
Nem lesz bajod! canestennel hamar elmúlik!Én is azt használtam 3 nap után semmi bajom nem volt!
2/4 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy most is hüvelygombád van? Doki nélkül semmit ne használj! Nem tudom miért mondják látatlanba itt mások bármilyen hüvelyi panaszra, hogy gomba. Ez borzasztó nagy felelőtlenség!!!
3/4 A kérdező kommentje:
A szorító/feszes ruháktól is lehet. Nekem már volt egyszer ilyenem és akinek egyszer már volt annak könnyen lesz újra. A canestent vény nélkül lehet kapni csak gondoltam megkérdezem más véleményét is. Nem hiszem, hogy bármi egyebet elkaphattam volna. De ha mégis akkor szerintem nem kicsit durvább lenne a helyzet mintsem egy 5 perces viszketés.... Lehet a tusfürdő? 'kituggya'
2011. jún. 18. 10:43
4/4 anonim válasza:
a vény nélküli gombaellenes szerek közül a gynoxin lágy hüvelykapszulát ajánlom
ez egy viszonylag új szer, és nem rezisztens rá a gomba úgy mint a canestenre (amit rengetegen használnak ha kell ha nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!