Milyen bevált módszerek vannak, hogy hamarabb, vagy később jöjjön meg a bajom?
A fogamzásgátlóm tájékoztatóján olvastam egyszer, hogy ha kihagyás nélkül beszedsz két levelet, akkor meg lehet úszni egy hónapot. De lehetséges, hogy a második levél beszedésénél áttöréses vérzés van az embernek. Én kipróbáltam, nem volt köztes vérzés, viszont a két hónapja "gyűjtögetett" nyálkahártyám szörnyű kínok között vált le... Szóval gondold meg. Szerintem nem is egészséges az ilyesmi.
De ha nem szedsz gyógyszert, akkor nem tudom, lehet-e valamit csinálni.
Vannak 'kitoló' gyógyszerek, de csak baromi indokolt esetben érdemes használni, nem túl jók a szervezetnek.
Vagy használj kálciumot, az ha nem is hozza előbbre, tolja el, de rövidebb lefolyásúvá teszi (idővel, nem egyből), és kevesebb vérzéssel jár. Nagyon kell viszont vigyázni a kálciummal, mert vesekövet okozhat. Max. napi 500mg-ot vegyél be, és igyál mellé rengeteg vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!