Milyen bevált módszerek léteznek alvászavarra?
Problémám a következő: alvásom minősége és hossza változó. Ez a legutóbbi vizsgám óta van így, azóta eltelt másfél év. Általában 5-6 órát alszok, de én úgy érzem, hogy ez kevés. Ha többet alszok, akkor nem kipihentem ébredek. Viszont, ha kevesebbet, akkor érdekes módon szinte kipattanok az ágyból, igaz pár óra elteltével még pálcikával sem tudom nyitva tartani a szemem. Ha lefekszem pár órára, akkor pedig - azon kívül, hogy az éjszakai alváshossz megpecsételődik - eléggé rosszul érezve magamat kelek fel.
Szóval, valakinek van-e hasonló problémája, és ha igen, akkor hogy sikerült megoldani?
Én már voltam dokinál, szedtem sok mindent, de inkább abbahagytam, nem segítettek.
Alőfordulhat hogy ha még testileg ki is vagy fáradva, agyilag nem. Ez nálam előszokott fordulni. Nem beszéltem ki magamat, nem csináltam elég "intellektuális" tevékenységet. Nehezen alszol is el? Akkor lehet nyugtalanság miatt is, próbálkozz naplóírással, lefekvés előtt jegyezz le pár gondolatot.. és a gyógytea is jó. pl citromfű tea. Az is lehet h kényelmetlen az ágyad...nekem pl szerintem az :D. Nem csúcstechnológiás matrac van benne.. lehet az segítene. XD
19/l szintén rosszul alvós. (régebben jól, mostmár ritkán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!