Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen bevált házi mellnövelő...

Milyen bevált házi mellnövelő módszerek vannak?

Figyelt kérdés

17 éves lányról van szó, eléggé drasztikus a helyzet... szinte semmi. Az anyuka nem támogatna semmien bogyókat, krémeket , tudtok jó kis házi ( falusi :D ) módszereket? vagy esetleg olyan ételeket amik kifejezetten oda mennek?

köszi szépen

2011. ápr. 5. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én sajnos nem tudok ilyenről.Ha csak külsőleg akarsz úgy kinézni akkor segíthetsz magadon egy jó melltartóval,ami ad formát is.Nincs olyan étel ami kifejezetten oda megy,ha hízol akkor mindenhova hízol,ezt nem tudod irányítani sajnos:) Ha barátod van és miatta akarod,sajnos nem tudok házi módszereket..:| ilyet szerintem csak műtéttel lehet megcsinálni,másról nagyon nem tudok.Ha téged zavar akkor fogadd el így magad,még fejlődhetsz szerintem egy kicsit:)
2011. ápr. 5. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Várom a válaszokat ! XD

Nekem egyébként az a problémám ,hogy pont olyan korban voltam ,hogy 1 hónap alatt -6 kilót ledobtam fenékről ,de főleg mellről . :'-( :@ Előtte dús,szép formájú melleim voltak ,most már csak átlagos. :S

Szerintem csak a hízás rá a megoldás... :S

2011. ápr. 5. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:
semmilyen
2011. ápr. 5. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyébként még most is abban a korban vagyok (14) . :)
2011. ápr. 5. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Olyan nincs!
2011. ápr. 5. 18:56
 6/11 A kérdező kommentje:

14 évesen még ne aggódj! :)

20 éves koromban is történhet velem bármi , csak egy kicsit megijeszt ez a helyzet ....

2011. ápr. 5. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:
adjak? nekem van bőven..
2011. ápr. 5. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem létezik se hatásos bogyó, krém, se praktika.

Marad a szilikon.

2011. ápr. 9. 21:27
 9/11 anonim válasza:

Kézrátételes módszer.:)

Konkrétan: Szerelmed ráteszi a kezét, és finoman, izgatóan masszírozgatja, úgy hogy mindkettőtöknek jó legyen.

Annyi ösztrogén kerül beléd, hogy néhány hét után feltűnöen a cicijeid mellekké alakulnak át.

2011. ápr. 10. 08:32
 10/11 A kérdező kommentje:
már csak a szerelmemet kéne megtalálni :)
2011. ápr. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!