Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves lány vagyok és már...

14 éves lány vagyok és már átszakadt a szűzhártyám (nem nemi eggyütléttől) lehet ezért nem jött még meg? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már átszakadt a szűzhártyám és még nem jött meg lehet attól hogy már átszakadt vagy más lehet az oka?Lécives normálisak irjanak nagyon megijedtem... :$
2012. jan. 17. 23:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ne izgulj ha még nem jött meg ez alkati kérdés és nem a szüzességgel függ össze. Szerintem is csak egy ín húzódott meg és nem a szűzhártyád szakadt el. Akkor vérzett volna. Előbb utóbb meg fog neked is jönni!
2012. jan. 18. 00:22
 22/24 anonim válasza:
-.- Nyugi nem attol nem jött még meg, lehet még nem vagy rá érett
2012. jan. 18. 16:25
 23/24 anonim válasza:
Ha a terhesség lehetőségére kérdezel, akkor arra csak "nem" lehet a válasz! Ha pedig azt kérdezed, hogy csupán a szűzhártya átszakadása okozhatja-e önmagában, akkor az nagyon nagy tájékozatlanságra vall, de a válsz az, hogy nem okozhatja!
2012. jan. 18. 19:49
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyosan írtad le ezt a dolgot. Sajnos úgy látom nálatok még nem volt felvilágosítás.

nos...akkor rajta!

Az, hogy neked még nem jött meg a legelső az nem azt jelenti, hogy fejletlenebb vagy a társaidnál, hanem azt, hogy más a biológiai órád kicsit lassabb de ugyanolyan jó mint másé.

De ha 16 éves korodig nem jön meg akkor tényleg menj el dokihoz, mert az lehet súlyos szervi probléma is.

Az Első menstruáció mindenképpen vérzéssel jár. Lehet, hogy csak pár csepp, de lehet, hogy több. Kinek mit osztott a gép. De mivel 14 éves vagy ezért szerintem biztonság kedvéért hordjál magaddal egy menstruációhoz való betétet (ne tisztasági betétet mert az nem szívja fel a nedvességet annyira)

De ha nagyon aggódsz akkor felkereshetsz egy nőgyógyászt, de mindenképpen mondd el neki, hogy még szűz vagy...meséld el neki a történetet.Mert ebben az esetben lehet hogy meg sem vizsgál csak tart egy felvilágosítást.

De ha meg vizsgál (de szüzeknél ez nagyon ritka) akkor sem kell félned, csak vegyél egy nagy levegőt és fújd ki, de nem azért mert fáj (igazság szerint semmit sem érzel)hanem azért, hogy leküzd a feszültséget.

Mellesleg amint elkezdesz menstruálni évente legalább egyszer el kell menned szűrővizsgálatra. Nagyon fontos, ugyanis soha nem lehet tudni hogy nincs e valami baj.(a megbetegedések a szexuálisan aktív és nem aktív réteget fenyegethetik)

A szűzhártyáról pedig. Még egy szekszuális eggyüttlét során sem veszi észre mindenki, hogy elszakad.

Valakinek kellemetlen húzó-csípő érzés de azoknak általában kissé jobban vérzik.

Én meg sem éreztem és csak egy pár csepp vér volt a fehérneműmön. Tehát a szüzesség elvesztése mindenképpen vérzéssel jár.

Ha valamivel: Betét, tampon használattal kapcsoéatban van kérdésed, nekem nyugodtan megírhatod. Meg szerintem, ha te mennél oda anyukádhoz és beszélgetnél vele erről a témáról az jól esne neki is meg hasznára válna mindkettőtöknek. Te megtudod amit akarsz ő pedig közelebb kerül hozzád ezáltal is.

Várom a Válaszod!

2012. jan. 18. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!