14 éves lány vagyok és már átszakadt a szűzhártyám (nem nemi eggyütléttől) lehet ezért nem jött még meg? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már átszakadt a szűzhártyám és még nem jött meg lehet attól hogy már átszakadt vagy más lehet az oka?Lécives normálisak irjanak nagyon megijedtem... :$2012. jan. 17. 23:41
11/24 Nazira válasza:
Ha nem véreztél nem biztos, h átszakadt... Mindenkinek más időben jön meg, kinek előbb kinek később ezért ne parázz. Az, h folyásod van sok mindentől lehet azzal viszont érdemes dokihoz menni ha több v másabb mint amilyen lenni szokott.
12/24 anonim válasza:
omg... ezeket azért ne hangoztasd :D nem a szűzhártyád szakadt el, ééérteeeem?
semmi bajod nincsen kicsim menj aludni mert már késő van...
13/24 anonim válasza:
Te eszetlen,meghúztad az izmaid gondolom,meg ha el is szakadt,miért jött volna meg? olvass már el egy felvilágosító oldalt,nem értem az összefüggést,menj aludj holnap suli van kislány,nem figyeltél biológia órán,sőt már biztosan volt több felvilágosítás is,hihetelen vagy...
14/24 A kérdező kommentje:
Akkor nincs min aggódnom?
Am nem másabb semmivel a folyásom :) Köszi a segítséget Nazira :)
2012. jan. 17. 23:53
15/24 A kérdező kommentje:
De átszakadt hidd már el tze vagy itt vagy én?! -.-
2012. jan. 17. 23:55
16/24 anonim válasza:
Nincs.
Vagy olvasd el/nézd meg Stephen Kingtől a Carrie-t (muhahahaha), jójó csak vicceltem. :D
Nincs semmi bajod, komolyan. :)
17/24 A kérdező kommentje:
oks köszi :)
2012. jan. 17. 23:57
18/24 _Jessy_ válasza:
16 éves korodig kell megjöjjön az első, addig nincs miért aggódni. Tényleg. A szűzhártya ilyen módú átszakadása nem okoz késést.
19/24 A kérdező kommentje:
miért ha más módom szakad el akkor igen ? (csak kérdezem)
2012. jan. 18. 00:19
20/24 anonim válasza:
Mondjuk akkor, ha már menstruál és gumi nélkül dugnak, a pasi meg beleélvez, akkor bizony késhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!