14 éves lány vagyok és már átszakadt a szűzhártyám (nem nemi eggyütléttől) lehet ezért nem jött még meg? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már átszakadt a szűzhártyám és még nem jött meg lehet attól hogy már átszakadt vagy más lehet az oka?Lécives normálisak irjanak nagyon megijedtem... :$2012. jan. 17. 23:41
1/24 anonim válasza:
azért nem jött meg mert egy hülye gyerek vagy... érted??? nem nő vagy, hanem egy kiskölök. és még nem rendszeres a menszeszed :/
3/24 A kérdező kommentje:
de az első se jött meg
Jelzem sportolok (Fit-Kid és spárga közben szakadt el)
2012. jan. 17. 23:43
4/24 A kérdező kommentje:
Már van fehér folyásom de kérlkek segítsetek :$
2012. jan. 17. 23:44
5/24 anonim válasza:
Hogy mi van? Ha az első sem jött meg, akkor még nem menstruálsz. Nem értem egyszerűen ezt az egészet. :D Most ijedtél meg csak úgy vagy mi?
6/24 anonim válasza:
honnan veszed, hogy a spárgától átszakadt a szűzhártyád? szerintem te egy nagyon buta 14 éves vagy...
7/24 A kérdező kommentje:
Igen mert már mindenkinek megvan az osztályban
Nem menstruálok csak mikor fog megjönni ? :$
2012. jan. 17. 23:48
8/24 Nazira válasza:
Nagyon nem világosítottak fel..Attól ,h másnak megjött már neked még nem feltétel ,h megjöjjön...Ha annyira félsz mehetsz dokihoz is.
9/24 A kérdező kommentje:
Onnan hogy amikor lementem spárgában éreztem egy nagyon erős fájdalmat és innen
(de am nem kell lehülyézni, butázni)
2012. jan. 17. 23:50
10/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok dokihoz menni de lehet ettől?
2012. jan. 17. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!