Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszket nagyon a nemi...

Miért viszket nagyon a nemi szervem? (Lány)

Figyelt kérdés

Olvastam kérdéseket. Hát én nem dugdostam fel semmit magamnál.

Ennek ellenére nagyon viszket a p*ncim. Régebben is volt ilyen, de elviselhetőbb, most viszont annyira viszket, fáj, hogy már nem bírom. Most rózsahimlős vagyok, így nem érintkezhetek vízzel, de azért még így is megmostam párszor ott. Miért van és mit tegyek ez ellen a viszketés, fájás ellen? Nagyon rossz. Nőgyógyász meg nem lehetséges.

2012. jan. 17. 11:00
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Amúgy orvosi titoktartás.

Sokat ér ha anya előtt kérdezi meg. És ha aztmondom, hogy igen, szűz vagyok akkor lehet nem tudja megállapítani mi a baj... vagy nemtudom X_X.. értitek mit akarok, nem?

Na de ma, mikor anya hazajön beszélek vele, mindenképp, mert ezt nem lehet bírni.. Most egy kis intim mosdóval megmostam és 1 fokkal jobb..

2012. jan. 17. 11:40
 22/32 anonim ***** válasza:

A doki az észreveszi, hogy nem vagy szüz, de azt elveszthetted számtalan módon is...pl. erős sport, stb...

Úgyhogy emiatt ne izgulj, anyudat megkérheted, hogy menjen ki a vizsgálat alatt, mert neked szörnyen kellemetlen. (valószinüleg ha nő az orvos, akkor könnyebben kimegy.)

2012. jan. 17. 11:40
 23/32 A kérdező kommentje:

Amúgy tampont is használok.

Már azelőtt is használtam, mielőtt elvesztettem volna a szüzességemet.

2012. jan. 17. 11:42
 24/32 anonim ***** válasza:
Na például attól is megtörténhetett.
2012. jan. 17. 11:43
 25/32 anonim ***** válasza:
Anyukádnak nem kell bemennie a dokihoz.
2012. jan. 17. 11:49
 26/32 A kérdező kommentje:
Találtam egyet nem messze. De lehetetlen eljutni. Anya dolgozik, fél 6kor jön haza, a doki meg 4ig van. És hétvégén egyáltalán nincs. Egyedül meg sehogy nem jutok el. Eltévednék.
2012. jan. 17. 11:52
 27/32 anonim ***** válasza:
Barátnő??...vagy rokon?
2012. jan. 17. 11:56
 28/32 A kérdező kommentje:
Az egyik unokatesom ott jár suliba, és ő is itt lakik ahol én, a szomszédban.. Ő lehet tudja.. na de előbb anyával kell megbeszélni.
2012. jan. 17. 12:01
 29/32 anonim ***** válasza:
Igy van...
2012. jan. 17. 12:09
 30/32 A kérdező kommentje:
Mióta megmostam az intim mosdóval azóta nem olyan szörnyű.. nem mondom, hogy semmit nem érzek, de már teljesen más érzés.
2012. jan. 17. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!