Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszket nagyon a nemi...

Miért viszket nagyon a nemi szervem? (Lány)

Figyelt kérdés

Olvastam kérdéseket. Hát én nem dugdostam fel semmit magamnál.

Ennek ellenére nagyon viszket a p*ncim. Régebben is volt ilyen, de elviselhetőbb, most viszont annyira viszket, fáj, hogy már nem bírom. Most rózsahimlős vagyok, így nem érintkezhetek vízzel, de azért még így is megmostam párszor ott. Miért van és mit tegyek ez ellen a viszketés, fájás ellen? Nagyon rossz. Nőgyógyász meg nem lehetséges.

2012. jan. 17. 11:00
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Jó, de itt ahol én élek, ebben a faluban nincs olyan, hogy nőgyógyász. És nem tudom, hogy hol van legközelebb. Ahova el is tudnák jutni. Na meg pénzt honnsn szerzek rá? Most álljak apa elé, hogy "Kell pénz nőgyógyászra".. Rögtön nem arra fog gondolni..

Ha meg elmegyek anyával, félek, hogy az orvos megkérdezi anya előtt, hogy szűz vagyok-e vagy valami.. Amit végképp nem szeretnék. És a dokinak hazudni sem szeretnék. Vagy ő is észreveheti, hogy nem vagyok az?

2012. jan. 17. 11:26
 12/32 anonim ***** válasza:
SZTK, orvosi titoktartás
2012. jan. 17. 11:28
 13/32 anonim ***** válasza:

Minek pénz?!

TB-ről hallottál már?

14/32 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a rózsahimlőtől van?
 15/32 anonim ***** válasza:
SZTK-ba nem kell pénz, az ingyenes! Ha nem mész minél előbb dokihoz, akkor kórházba is kerülhetsz! Melyik jobb szerinted? Egy pár perces vizsgálat, és utána kapsz gyógyszert, amitől pár nap alatt rendbe jössz, vagy pár nap kórház műtéttel, ami nem biztos, hogy sikerül.
2012. jan. 17. 11:29
 16/32 A kérdező kommentje:

Az is lehet tényleg, hogy ott is kijöttek a pöttyök és az viszket, úgy mint pl. a karom.

Mert nem ott belül viszket, hanem inkább kívül.

2012. jan. 17. 11:29
 17/32 anonim ***** válasza:

Menjél a legközelebbi SzTK-ba Anyuddal, de elötte telefonon érdeklődjetek időpontról, stb.

Szerintem menjél gyerek vagy tini nőgyógyászatra, a neten megtalálod az összeset, valaszd ki a legközelebbit. Ott eleve csak női doki van valószinüleg, ezért talán te is könnyebben mennél oda. De feltehetőleg már az SzTK-nan is találnál nőt.

Szerintem sokkal rosszabb lenne, ha a faluban lenne nőgyógyász, akinek az aszisztense esetleg a szomszédod....

2012. jan. 17. 11:33
 18/32 anonim ***** válasza:
Szerintem a rózsahimlő a gyanús...
2012. jan. 17. 11:35
 19/32 anonim ***** válasza:
A doki persze észreveszi, hogy nem vagy szűz, ez nyilvánvaló. Jobb, ha anyád nem megy be veled a vizsgálatra.
2012. jan. 17. 11:36
 20/32 anonim ***** válasza:

15.

Jajj, miket nem mondasz......?

2012. jan. 17. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!