Termálfürdő után viszket az egész testem és a nemi szervem. Pisiléskor égő érzésem is van. Ez a tünet pár óra múlva jelentkezett a fürdő után. Ez gomba?
Diag: a hüvely heveny gyulladása
Gombavizsg. pozitív
Javaslat: canesten kúra: hüvelytabletta + kenőcs
6 nap után Gynoflor hüvelytabletta
A betegség az antibiotikumos kezelés következménye.
A különböző testrészeim viszketése , a termálfürdőben lévő allergén anyagok miatt van. Bepanthen kenőcs
Az élet nem egy habos torta! Jan.13.-án visszamentem a nőgyógyászhoz, mert borzalmasan fáj a pisilés, elküldött laborba, megvizsgálták a vizeletet, de minden negatív, semmi baci. Akkor mi a fenétől fáj, nem tudom! Vettem tőzegáfonya tablettát, de nekem az is annyi , mint halottnak a csók, fáj és fáj! Kezdek már kikészülni, hogy immunis vagyok a gyógyszerekre.Hova kéne mennem, bőr és nemi gondozóba? Mi a fene lehet ez? A viszketésemre pedig vettem calciumot és sanatopic tusfürdőt és testápolót. Na, ez úgy néz ki, hogy használni fog.
Örülök, hogy leírhattam. Majd lesz valahogy, addig járok úgy is utána, míg meg nem oldódik a gondom.
Tájékoztatásul, s hogy tanuljon belőle más is, leírom a folytatást. Elmentem urológiára, tényleg nem kell beutaló, s ha akut a dolog, még előjegyzés sem kell. Ultrahanggal megvizsgálták a hasamat és környékét, gondolom a veséket is nézegették, aztán pisilnem kellett egy edénybe.
A doki leültetett, s közölte, hogy sajnos a klimax alatt már előfordulnak ilyen dolgok. Milyen dolgok???? Hogy fáj a húgycső??? S ez természetes?? Na, nem!! S ekkor jött a felmentő beszéd, mert jött az asszisztensnő és közölte, hogy 4 ++++ -es a vizeletem!!! Na, hát ettől fájt nekem! Kaptam antibiotikumot, s már az első tabletta jótékony hatású volt! Ezt kellett volna egyből! Lehet, hogy gombám nem is volt, na mindegy, most már ki vagyok "takarítva" teljesen! Jól érzem magam, minden a régi! Még vissza kell menni kontrollra, de amikor jól vagyok, nem szeretek menni. S hogy az első vizeletet vizsgálaton miért nem mutatott ki semmit ??? Nem tudom. Felületes volt a vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!