Miért viszket és fáj a nemi szervem?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, pár napja viszket a nemi szervem és fájt is. Elkezdtem kenni kenőccsel és már nem viszket, csak egy kissé fáj. Ha pisilek, akkor csíp. Talán lehet attól, hogy valamelyik nap az iskolában nagyon kellett pisilnem, és nem volt nálam zsepi, így nem tudtam magam odalent megtörölni?2011. dec. 18. 22:46
1/4 anonim válasza:
Több oka lehet (de majdnem biztos nem az, amit írtál.) Lehet, hogy felfáztál, de az is előfordulhat,hogy valami fertőzést kaptál. Ezt lehet Wc-ülőkétől, de lehet pasitól is... Ha van barátod, a helyedben elmennék nőgyógyászhoz, mert aztán oda-vissza fertőzgethetitek egymást.
Ha nem múlik el pár napon belül, akkor is menj el, ha nincs barátod!
2/4 anonim válasza:
Fertozes, fordulj nogyogyaszhoz.
3/4 anonim válasza:
Attól, hogy nem törlöd meg magad nem valószínű, hogy elkaptál volna vmit.
Nincs vmilyen folyásod? Gondolom canestennel kened, használd még 1-2 napig, kamillás vízben fürödjél, naponta. De ha nem javul, el kell menni dokihoz.
Írd meg mi lett, jobbulást:))
4/4 anonim válasza:
Nem otthon kell kísérletezni, hanem orvoshoz kell menni, mert csak ő tudja megállapítani vizsgálat után, hogy mi bajod van és milyen gyógymód kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!