Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van ilyen lány?

Van ilyen lány?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,és nem merek tampont használni,van olyan lány aki "életébe" nem használt tampont? és ha használt akkor fáj?

én nem merem fel"rakni" .. :| ez nem gáz?

2012. jan. 13. 22:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is lassan betöltöm a 16-ot,de még én sem szántam el magam a tampon használatára,pedig nekem jobb lenne minél hamarabb,Egyébként,NEM GÁZ!!!

Miért is lenne az?Mindenki azt használ,amit akar.(ennyi erővel lehetne ciki a tampon használata is nem?)

2012. jan. 14. 17:54
 12/12 anonim válasza:
én 14 éves koromtól használok tampont, de csak akkor ha nagyon erős a vérzésem, mert nem bírom azt az érzést, hogy cseppen... tamponnal nincs aggodalom ha átázok... de egyáltalán nem gáz, kinek mi a kényelmes... de egyébként nem nagy dolog használni a tanpont,, nekem elsőre ment, de persze vannak akiknek pici gyakorlat kell
2012. jan. 15. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!