Van ilyen lány?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,és nem merek tampont használni,van olyan lány aki "életébe" nem használt tampont? és ha használt akkor fáj?
én nem merem fel"rakni" .. :| ez nem gáz?
2012. jan. 13. 22:03
11/12 anonim válasza:
Szia!
Én is lassan betöltöm a 16-ot,de még én sem szántam el magam a tampon használatára,pedig nekem jobb lenne minél hamarabb,Egyébként,NEM GÁZ!!!
Miért is lenne az?Mindenki azt használ,amit akar.(ennyi erővel lehetne ciki a tampon használata is nem?)
12/12 anonim válasza:
én 14 éves koromtól használok tampont, de csak akkor ha nagyon erős a vérzésem, mert nem bírom azt az érzést, hogy cseppen... tamponnal nincs aggodalom ha átázok... de egyáltalán nem gáz, kinek mi a kényelmes... de egyébként nem nagy dolog használni a tanpont,, nekem elsőre ment, de persze vannak akiknek pici gyakorlat kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!