Van ilyen lány?
15 éves vagyok,és nem merek tampont használni,van olyan lány aki "életébe" nem használt tampont? és ha használt akkor fáj?
én nem merem fel"rakni" .. :| ez nem gáz?
Mindenki máshogyan áll hozzá. Amúgy amigy szűz vagy, tényleg nem ajánlott használni, de lehet. Amúgy én nem szeretem a tampont és nem is használok. Szerintem nem kényelmes.
De embere válogatja.
én sem merem használni
szerintem nem gáz
Nem gáz, viszont nekem a második menstruációmtól annyira erős vérzésem volt, hogy ha 10 percenként cserélgetem a betétet is átázom vele...így maradt a tampon...és akkor sem a legkisebb, hanem a normál meg a plusz-os.Akkor voltam 12. Sosem érdekelt, hogy elítélnek e e miatt, örültem hogy nem ázom át, másrészt higiénikusabb is, nem lesz minden csupa vér...és ha át is ázik a tampon, az a vér csak a betétre megy...
Nekem kellemetlen is érezni miközben folyik, a folyamatos pánik, meg aggodalom...vá...nem:D
Szóval gáznak nem gáz:) Ha neked az jobb akkor azt használd. Én csak annyit mondok, hogy a tampon egyszerűbb, és előnyösebb. És nem tehet benned semmi kárt, a szüzességedet se fogja elvenni... És ha a zsinórt nem teszed fel magadnak, nem lesz semmi gáz vele, meg ha használat előtt meghúzod a zsinórt, akkor nincs az, hogy beszakad...de velem már fordult ez elő, és simán ki tudtam szedni magamnak is, írta a használati utasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!