Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van ilyen lány?

Van ilyen lány?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,és nem merek tampont használni,van olyan lány aki "életébe" nem használt tampont? és ha használt akkor fáj?

én nem merem fel"rakni" .. :| ez nem gáz?

2012. jan. 13. 22:03
1 2
 1/12 anonim válasza:
majd ha már nem vagy szűz akkor használd
2012. jan. 13. 22:05
 2/12 anonim válasza:
ha jól emlékszem régen kaptatok a suliban ilyen "egészségcsomagot" amiben volt pár ehhez hasonló promociós cucc. És abban votl egy kiskönyv amiben nagy emlékszem kék betükkel ez volt irva: "Tampon használatát fiatal érintetlen lányoknak nem ajánljuk"
2012. jan. 13. 22:06
 3/12 Vanedaful válasza:

Mindenki máshogyan áll hozzá. Amúgy amigy szűz vagy, tényleg nem ajánlott használni, de lehet. Amúgy én nem szeretem a tampont és nem is használok. Szerintem nem kényelmes.

De embere válogatja.

2012. jan. 13. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Van még úgy 40 éved, hogy kipróbáld, ráér akkor, amikor szükségét érzed a használatára.
2012. jan. 13. 22:09
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. jan. 13. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:

én sem merem használni

szerintem nem gáz

2012. jan. 13. 22:16
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
Van bizony. Sokan nem bírják. Neked sem kell ha nem akarod.
2012. jan. 14. 07:59
 8/12 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz! Amugy sokkal egészségesebb a betét. De a szüzesség elvesztése után már könnyebb:)
2012. jan. 14. 09:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem gáz, viszont nekem a második menstruációmtól annyira erős vérzésem volt, hogy ha 10 percenként cserélgetem a betétet is átázom vele...így maradt a tampon...és akkor sem a legkisebb, hanem a normál meg a plusz-os.Akkor voltam 12. Sosem érdekelt, hogy elítélnek e e miatt, örültem hogy nem ázom át, másrészt higiénikusabb is, nem lesz minden csupa vér...és ha át is ázik a tampon, az a vér csak a betétre megy...

Nekem kellemetlen is érezni miközben folyik, a folyamatos pánik, meg aggodalom...vá...nem:D

Szóval gáznak nem gáz:) Ha neked az jobb akkor azt használd. Én csak annyit mondok, hogy a tampon egyszerűbb, és előnyösebb. És nem tehet benned semmi kárt, a szüzességedet se fogja elvenni... És ha a zsinórt nem teszed fel magadnak, nem lesz semmi gáz vele, meg ha használat előtt meghúzod a zsinórt, akkor nincs az, hogy beszakad...de velem már fordult ez elő, és simán ki tudtam szedni magamnak is, írta a használati utasítás.

2012. jan. 14. 12:53
 10/12 anonim válasza:
Énse merek 16és fél évesen..még szűz vagyok,de kipróbátam már és nem ment be.Mindegy nem eröltetem.Else tudom képzelni,hogy fog fájni az első szex,ha egy kis tampont nem tudok felrakni..
2012. jan. 14. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!