Mikor elhetek ismet szexualis eletet?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy a canesten combi, foleg a krem miatt, hasznalata alatt nem lehet szexualis eltet elni,mert felhivjak ra a figyelmet,hogy csokken a kondom megbizhatosa, mar ezt se ertem miert. De ha mar vegeztem,akkor 1-2napot meg varjak,vagy inkabb 1hetet,biztos,ami biztos? Meg valami: Azt irja,hogy naponta 2-3x kell a kremet hasznalni 3 napig,esetleg 6 napig,mert egyszer meg lehet rogton ismetelni. Ha ezt nezem kb 9 napig ajanlott hasznalni,ha csak napi 1x hasznaltam, mert en csak este tudtam a suli miatt. Kb. 6 napja hasznalom napi 1x,folytassam meg? Meg van egy picit tunet,de lehet az mar sose mulik el,evek ota ez a problemam,sose tudta egyik orvos se megoldani,most picit jobb,eloszor hasznalok canesternt.2012. jan. 11. 12:27
1/2 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdesem lenne,ugye a combi az egy darab krem meg egy darab huvelytabletta. Jobb ha inkabb tobb napon at hasznaljuk a tablettat? Nem ertem miert csak 1 volt benne,mondjuk nagyobb dozisu hatoanyagot tartalmaz. De azt gondoltam mindig az a fontos,hogy x napig "kuraljuk" magunkat,inkabb kisebb dozisokkal. Koszonom az eszreveteleket! Azzal ne gyertek,hogy menjek nogyogyszhoz,mert evek ota mast se csinalok,pedig meg nagyon fiatal vagyok.:(
2012. jan. 11. 12:29
2/2 A kérdező kommentje:
A kremnel szkeptikus voltam,mert nem tudtam,hogy azt csak "kivul" hasznalhatom vagy "belul" is,tehat ugy gondolom mikor ott szet kell huzni,ertitek...Azt tudom,hogy a huvelybe nem szabad felnyulni es ott kenegetni. De mivel "belul" is viszked,ott is bekentem,foleg ott viszket, de nem mentem a huvelybemenetig. Remelem erti valaki,hogy mire gondolok. Koszonom a segitseget.
2012. jan. 11. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!