Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Élhetek úgy szexuális életet,...

Élhetek úgy szexuális életet, hogy közben gombás fertőzésem van?

Figyelt kérdés

Természetesen végig szigorúan gumival csinálnánk és semmi orál nem lenne + higiénia meg stb.? szerintetek ilyen feltételek mellett lefekhetek a barátommal vagy inkább ne kísérletezzek? mert mostanában újra és újra visszaesek a fertőzésbe és nem bírom kivárni azt a 1,5 hetet állandóan, amíg bekerülök a dokihoz ...

Ajánljatok valamit!!!

2009. ápr. 22. 00:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktuk ilyen óvatossággal csinálni, de vigyázz, mert pl, én ilyenkor sokkal könnyebben kidörzsölődök, nehezebben gyógyul. Az, hogy visszaesel, annak oka van, előtte is gumival szeretkeztetek? Mert ha nem a párod álhet vele tünetmentesen is, őt is kezelni kell...

Persze lehet, hogy ezen a részen már túl vagytok. :D

2009. ápr. 22. 00:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem javasolnám a szexet addig, amíg nem gyógyulsz meg. Nekem olyankor egyébként is annyira kellemetlen volt (viszketett, égett) nem kívántam volna pluszba még egy kis dörzsölést oda.

Megkérdezhetnéd a dokit, hogy a párodnak nem kellen-e kennie magát, nem-e ő fertőz vissza újra és újra.

Tudom hülyeség, de nem ő viszi haza? Bocs, nem akarlak sértegetni, de sosem lehet tudni.

Nekem volt olyan barátom, csak néha jártunk össze, tőle mindig volt valamilyen nyavajám. (Nem monogám volt a kapcsolatunk.)

2009. ápr. 22. 10:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam, hogy kipróbálom, mert még eléggé a fertőzés kezdeti stádiumában vagyok és még nem is viszket, meg nem is ég, csak a folyás árulkodik a betegségről ...

Amúgy meg már arra is gondoltam, hogy én fertőztem meg véletlenül a barátomat és most meg ő fertőz vissza, vagy máshonnan hozta ( amit nem gondolnék, de jobb az elővigyázatosság), úgyhogy elhatároztam, hogy őt is kikezelem!

Amúgy a saját nőgyógyászom is fel tud írni a barátomnak gyógyszert ?

2009. ápr. 22. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A partnert is MINDIG kezelni kell, mert csak pingpong lehet a dologból. A pasiknál nem mindig okoz látható tüneteket a dolog, de ettől még ugyanúgy fertőz. A nőgyógyászod felírja a barátodnak is a gyógyszert, neki nem kell külön elmenni. Szerintem próbáld meg meg kivárni, míg teljesen meggyógyulsz. A higiénia sajna nagyon kevés a visszafertőzés megakadályozásához.
2009. ápr. 22. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze a barátodnak is tud írni gyógyszert, vagy kenőcsöt. Én is volt, hogy kértem már.
2009. ápr. 22. 23:10
 6/6 anonim válasza:
100%

He-he én pasi vagyok és most épp ebben a cipőben vagyok! :)

a páromnak már fél éve időközönként előjött ez a fájos, viszketős tünetes valami de nem szólt a kedves doki h nekem is kellene kezelnem magam így erre nem is gondoltunk. Most jön mindkettönknek a 10 napos kezelés. Amit mindketten pontosan csináljatok meg és addig nincs sex / sehogy!!! Bírjátok ki és utána sokkal jobb lesz!

Nem biztos, h a párod hozta be mert nálunk pl. a barátnőm kapta el egy termálfürdőzés során.

2009. ápr. 23. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!