Élhetek úgy szexuális életet, hogy közben gombás fertőzésem van?
Természetesen végig szigorúan gumival csinálnánk és semmi orál nem lenne + higiénia meg stb.? szerintetek ilyen feltételek mellett lefekhetek a barátommal vagy inkább ne kísérletezzek? mert mostanában újra és újra visszaesek a fertőzésbe és nem bírom kivárni azt a 1,5 hetet állandóan, amíg bekerülök a dokihoz ...
Ajánljatok valamit!!!
Mi szoktuk ilyen óvatossággal csinálni, de vigyázz, mert pl, én ilyenkor sokkal könnyebben kidörzsölődök, nehezebben gyógyul. Az, hogy visszaesel, annak oka van, előtte is gumival szeretkeztetek? Mert ha nem a párod álhet vele tünetmentesen is, őt is kezelni kell...
Persze lehet, hogy ezen a részen már túl vagytok. :D
Én nem javasolnám a szexet addig, amíg nem gyógyulsz meg. Nekem olyankor egyébként is annyira kellemetlen volt (viszketett, égett) nem kívántam volna pluszba még egy kis dörzsölést oda.
Megkérdezhetnéd a dokit, hogy a párodnak nem kellen-e kennie magát, nem-e ő fertőz vissza újra és újra.
Tudom hülyeség, de nem ő viszi haza? Bocs, nem akarlak sértegetni, de sosem lehet tudni.
Nekem volt olyan barátom, csak néha jártunk össze, tőle mindig volt valamilyen nyavajám. (Nem monogám volt a kapcsolatunk.)
Azért gondoltam, hogy kipróbálom, mert még eléggé a fertőzés kezdeti stádiumában vagyok és még nem is viszket, meg nem is ég, csak a folyás árulkodik a betegségről ...
Amúgy meg már arra is gondoltam, hogy én fertőztem meg véletlenül a barátomat és most meg ő fertőz vissza, vagy máshonnan hozta ( amit nem gondolnék, de jobb az elővigyázatosság), úgyhogy elhatároztam, hogy őt is kikezelem!
Amúgy a saját nőgyógyászom is fel tud írni a barátomnak gyógyszert ?
He-he én pasi vagyok és most épp ebben a cipőben vagyok! :)
a páromnak már fél éve időközönként előjött ez a fájos, viszketős tünetes valami de nem szólt a kedves doki h nekem is kellene kezelnem magam így erre nem is gondoltunk. Most jön mindkettönknek a 10 napos kezelés. Amit mindketten pontosan csináljatok meg és addig nincs sex / sehogy!!! Bírjátok ki és utána sokkal jobb lesz!
Nem biztos, h a párod hozta be mert nálunk pl. a barátnőm kapta el egy termálfürdőzés során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!