Ha egy hónapon keresztül irrigálnom kell akkor hogyan élhetek szexuális életet?
voltam természetgyógyásznál, egy éve hüvelyi folyásom van semmitől nem múlik el :( kaptam homeopátiás bogyókat, teakeveréket, és virágcseppeket. kérdeztem, hogy akkor most lehet szeretkezni? és mondta hogy ő nem mondta, hogy nem, lehet.
de akkor hogyan? mondjuk minden fürdésnél irrigálok és akkor még előtte ha egyet szeretkezünk az nem baj..? vagy ez hogy van?
Amig fertozesed van, ne szeretkezz (legalabbis kihagyni a fertozott nemi szervek erinteset!), mert megfertozod a fiut, aztanm hiaba gyogyusz meg, o visszafertoz, stb, sosincs vége.
Ha nincs fertozesed, akkor meg Magad miatt ne, mert ha nem jo, nem egeszseges a huvelyvaladekod, akkor nem kell "strapálni". Ahogy legyengult immunrendszerrel sem megyunk emberek kozé.:) (35/L)
Irrigalni amugy max. heti 2-3x szabad. De mit irtak fel erre?? MErt irod, hogy termeszetgyogyasz irta elo neked a kurat!
(35/L)
pedig nekem azt mondta hogy minden nap.
igen természetgyógyász írt elő mindent!
Szerintem jó messzire dobd el azt a szmötyit , amit adott.
Ha pedig fertőzés áll fenn, akkor ne szeretkezz. Akár irrigálsz, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!