Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen és mennyi menstruációs...

Milyen és mennyi menstruációs eszközöd van jelenleg otthon? Pl. : betét, tampon.

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 19:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Általában egy héttel a menstruációm előtt szoktam vásárolni és csak arra a hónapra. Ja és általában sikerül olyankorra időzíteni amikor egy férfi is van velem. Hát elég ciki neki a tamponos betétes polcoknál álldogálni ameddig én ott nézegetem az árakat és márkákat.
2012. jan. 10. 18:25
 12/30 anonim ***** válasza:

Nemár, hogy ciki neki, minden nő vesz tampont vagy betétet!!

Tampont nem használok, betét ált. egy megkezdett csomaggal van itthon.

2012. jan. 11. 14:37
 13/30 anonim ***** válasza:
akkor majd tőled kérek ha elfogy... :D
2012. jan. 11. 16:22
 14/30 anonim ***** válasza:

Kevesebb mint két csomag e.ü-i betét (tehát kb. 30), kevesebb mint két csomag tisztasági betét (tehát kb. 60), kb. 2-3 csomag tampon(az nem tudom mennyi, nekem van asszem 3 db anyának több, de ő sem azt használja) + kevesebb mint egy csomag vatta. Azt én csak vészhelyzetben használom egyébként nem. Bár lehet éjszakára nem ártana. Utálom mosni a pizsamát, bugyit...és amilyen béna vagyok:(

(Az összes ilyen cucc ki van már bontva, bontatlan nincs)

2012. jan. 11. 18:34
 15/30 anonim ***** válasza:

hát éjszakaival átázzol? :)

:S

milyet használsz? :S

2012. jan. 11. 19:41
 16/30 anonim ***** válasza:

20:57 vagyok!

Veletlen egybeeses:) Nekem is van ikertesom, meg egy hugocskam.

Pesze o meg picike tehat a hugocskamon kivul, en, anya, es az ikertesom hasznaljuk ezeket az "eszkozoket":D

2012. jan. 12. 11:08
 17/30 anonim ***** válasza:
Én 18:00-s vagyok, az én húgom már 18, mi meg vagyunk 19 és felek ikertesómmal. Szóval mind a négyen használjuk is :D
2012. jan. 12. 13:04
 18/30 anonim ***** válasza:

20:57 vagyok megint!

Mi vagyunk 16 a hugom pedig csak 3 eves, igy tehat csak mi hasznaljuk!:)

2012. jan. 12. 13:11
 19/30 anonim ***** válasza:

E.ü.betét: 2 csomag Libresse Invisible Ultra Normal[1 csomag bontott]; 2 csomag Libresse Invisible Ultra Super[1 csomag bontott];2 csomag Libresse Invisible Ultra Goodnight[1 csomag bontott]; 1 csomag Libresse Invisible Ultra Maxi szárny nélküli[bontott]; 1 csomag Libresse Invisible Ultra Maxi szárnyas [bontott].

Tisztasági betét: 3 csomag Libresse Natural [1 csomag bontott]; 3 csomag Libresse Micro(nagyon pici,ha dolgozom akkor használom).

Tampon vagy intim tölcsér: Egyiket sem használom.

Intim törlőkendő: 2 csomag Libresse Natural.

Lányaim(3 van,de csak 2 menstruál):[közös fiókban van nekik] 3 csomag Libresse Invisible Ultra Normal; 3 csomag Libresse Invisible Ultra Super;3 csomag Libresse Invisible Ultra Goodnight Ezekből 1-1 csomag mind bontott. 34/N Lányaim: 13 ill. 11 évesek. (legkisebb 5) Bocsi,hogy hosszú lett. :)

2012. jan. 12. 15:59
 20/30 A kérdező kommentje:

Semmi baj. Köszi a válasz :)

Jöhetnek még válaszok :)

2012. jan. 12. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!