Milyen és mennyi menstruációs eszközöd van jelenleg otthon? Pl. : betét, tampon.
legalább 2 doboz tampi van itthon az egy felbontott mellett, 2 csomag tisztasági betét szintén mindig, törlőkendő csomagból meg 4. Én sok törlőkendőt használok, nekem ez a higiénikus.
Azért van ennyi, hogy legyen tartalék, akármi történik.
A kozmetikai szereimmel is pont így vagyok :)
27/N
Mindig egy 16 darabps tampon, egy csomag pamutos betét, + alapfelszerelés a tisztasági betét ( menzeszen kivul is ).
Tampit és betétet meg csak előtte lévő napokban veszek.
Általában elég a 16 tampon vagy marad....betétből emg bőven...
en csak akkor veszek ha mar kezd kifogyni. az utolso mensinel pl tlejesen kifogytam, se betet, se tampon nem maradt mire lejart ugyh most sok van, mivel akciosan kaptam OB-t: 2 csomag super, 2 csomag atlag es 1 light flow. azonkivul egy csomag always. torlokendo van 1 csomag bontatlanul, a bontott keszul kifogyni (babatorlo, szoval 64 db-os) es 1 csomag tisztasagi, abbol nincs rezerva, 60db-os szoval latom idoben ha kezd kifogyni.
nem vagyok nagy raktarozo, mielott fogyna ki akkor veszem a kovetkezot. nagyobb raktar akkor van ha vmi akciosan nagyobb kiszerelesben van vagy leszalitott aron. (pl. most az ob meg a sampon)
1 csomag libresse betét bontatlanul (20 db van benne, de betétet csak éjszakára használok..)
32 db-os normál tampon felbontva, hiányzik belőle 5-8 db
5 db ob mini tampon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!