Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mell rakos lennek?

Mell rakos lennek?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok.csomokat erzek mind ket mellemben.de eddig is olyanok voltak. Miert???:'( nem faj meg semmi.nagyon felek!
2012. jan. 8. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy rákos! Ne mondj ilyet!

Én is így voltam évekkel ezelőtt...csomót éreztem a mellemben és nagyon megijedtem. Elmentem dokihoz, csináltak ultrahangot és kiderült, hogy csak egy ártalmatlan mirigy.Az emlő tele van miriggyel és az egyik valamiért megduzzadt...a mai napig ott van, de szerencsére semmi bajom :)

Ha tényleg nagyon kitapintható menj orvoshoz, jobb a biztonság..de nem lesz gond szerintem :) 15 éves vagy...még fejlődnek a melleid, lehet ez is befolyásolja.

Nyugi :)

2012. jan. 8. 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy csak a hormonváltozástól van, de ha nem tudsz megnyugodni, akkor menj orvoshoz. Rákra viszont ne is gondolj!!!!
2012. jan. 9. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!