RÁKOS LENNÉK? Olvasottak alapján végbél polipom van. Sokszor nagyon viszket, néha vérzik és egyre több kisebb "csomó" tapintható és látható.52éves férfi vgyok
Nagyon félek ,hogy ha /pl:megműtik/ elrákosodhat -habár enélkül is félek ettől,mert 2 kiskorú/3-5éves gyemekeim vannak/mit tegyek?hova forduljak? köszönöm az érdemi válaszokat
Orvosnál még nem voltam/használtam már többféle kenőcsöt /de csak ideig óráig hatott/tudtommal állandóan nem szabad csak cca 1 hétig/ez van ráírva pl:mastu.
Először háziorvos. Elmondod a tüneteidet és, hogy mire gyanakszol. Ő eligazít, hogy utána hova. Valószínűleg proktológushoz kell majd menned.
Ne ess egyből kétségbe, nem szabad!
Csináld azt, amit te is tanácsolnál a gyermekednek, ha neki is ilyen tünetei lennének!!!
NE FÉLJ! NE LÉGY GYÁVA! AZTÁN MAJD MEGBÁNOD!!!Ha időben nem lépsz!
attól félek,hogy kicsit elkéstem.akkor kellett volna amikor az első tünetek jelentkeztek.
Persze a vizsgálattól is tartok/
Inkább aranyérnek tűnik,ami nem halálos,viszont baromira kellemetlen.
Wc után ajánlott tiszta vizzel lemosás(zuhany),étrendváltoztatás(sok rost)
na meg persze egy urulógus,aki felállítja a valódi diagnózist...
mindenképpen irány az orvos, a leírtak alapján sztem ez aranyér, de ha mégsem, akkor is mielőbb ki kell vizsgálni, mert akkor hatásos a kezelés
32N
Szia!
Figyelj papámnak már volt elmész végbél tükrözésre amit lehet kérni altatással és le is szivják még a tükrözés alatt ettől nem kell félni:) teljesen fájdalom mentes és nem fogsz érezni semmit:) csak fel a fejjel:)
"aranyér vagy polip az nem ugyanaz"
Ebben teljesen igazad van, de a tüneteid inkább az aranyérre mutatnak. Mindenképpen menj orvoshoz, mert egyrészt mivél tovább húzod, annál nehezebb rendbetenni, másrészt idövel egyre idegesebb leszel és a gyerekeiden csapódik le, harmadszor az aranyér hamar rendbehozható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!