Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen a dupla méh?

Sackboy kérdése:

Milyen a dupla méh?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel elmondtunk egymásnak mindent...és szóba került,hogy 2 méhe wan. Megijedtem. Még nem halottam erről. Csak annyit tudtam meg,hogy ez a rendellenesség duplára nöwelheti a kisbabák méhen belüli elhalásának esélyét...Segítséget kérek!!! Mindent tudni akarok erről. A barátnőmmel nem lesz esélyünk egy időre beszélgetni egymással,szówal mondjatok el mindent erről minnél előbb. Félek,ez nagyon weszélyes? Wan köze a ahhoz,hogy mennyire élwezi a szexet? Kell walamitől tartanom azon kíwűl,hogy nehéz lesz a gyermeknemzés? Nagyon tartalmas wálaszokat kérek... Köszöni,egy megrémült férfi
2012. jan. 8. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez nem egy orvosi oldal, azaz NEM orvosok és NEM szakképzett emberek válaszolnak.
2012. jan. 10. 16:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt te honnan tudod?! Wannak orwosok,akik wálaszolnak,én ismerek 2 barátomat,ők rendszeresen adnak ide wálaszt
2012. jan. 11. 13:27
 13/13 anonim válasza:
Kedves megrémult férfi... gondolom az elmält 5 évben már vagy nem aktuláis a kérdés, vagy régen tulléptetek rajta... nah én csak annyit fuznék hozza, hogy egyrészt szinte mindent tudtal már, mikor kérdeztél a leglényegesebb, hogy a baba vállalásnál lehetnek átlagon feluli problémak, és hát a menzesze lehet problmeatikus fájdalamas vagy nagy térfogatu... egyébként lehet vele élni, ezt azért mondom, mert én 35 évesen tudtam, meg, hogy ilyenem van, gyerekprogram nem volt szóval ott nem derul tki, viszont problémás ciklus igen és kb 18 éves korom óta nem vették észre... teszem hozza tobb orvosnál is jártam és végeztek mindenféle vizsgálatot, mígnem egyszer kb 35 évsene fekvén a vizsgálo asztalon bekopte a doki. CSak néztem, hogy ez most nott oda vagy mi?.... Ugyhogy lehet, hogy ha orvosokat kérdeztél volna semennyit se tudsz meg errol a dologrol...
2017. márc. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!