Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dupla tampon strandon?

Dupla tampon strandon?

Figyelt kérdés
Holnap mennénk strandra a barátnőimmel és nekem pont megjött. :S Olvastam hogy lehet tamponnal fürdeni csak gyakran kell cserélni, és arra gondoltam hogy mi lenne ha 2 tampont raknék fel?:/ Az alsó a vizet, a felső a vér fogná fel. Vagy ez hülyeség?
2010. júl. 1. 14:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az. Nem fér be. Az alsó kegyetlenül fog fájni.
2010. júl. 1. 14:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nagy butaság! cserélni kell és kész.
2010. júl. 1. 14:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé. Tök fölösleges 2 tampon, azért nem 2 perc alatt ázik az át. Ne normált vegyél, hanem olyan extra vastagot, nem tudom mi a neve.
2010. júl. 1. 14:20
 4/17 anonim ***** válasza:
Eleve nem értem, hogy mi az, hogy a vizet fogja föl? Oda nem folyik be semmi, hacsak nem vagy valami riherongy prostituált akin naponta 40-en végigmennek...
2010. júl. 1. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
A tampon mellett is összeszedhetsz fertőzést, ha strandolsz menstruáció alatt. 2 tampon nem is fér föl.
2010. júl. 1. 14:24
 6/17 anonim ***** válasza:

lehet, egymás után értette:P

de akkor is marhaság, mert eléggé fel kéne tolni az elsőt és aztán már necc kihúzni:P

2010. júl. 1. 14:28
 7/17 anonim ***** válasza:

Aha.És hogy veszed majd ki a belsőt?

Azért a tampon zsinór nem Ariadné fonala.

2010. júl. 1. 14:30
 8/17 A kérdező kommentje:
Aha értem. Köszi mindenkinek. Az OB mini nem elég? Mert én csak azt szoktam. 14 éves vagyok.
2010. júl. 1. 14:31
 9/17 anonim ***** válasza:
3. vagyok. A mini úgy tudom elég keveset szív fel, 2 cseppes asszem. Próbálkozz meg a normállal, nincs nagy különbség köztük, viszont többet szív fel.
2010. júl. 1. 14:33
 10/17 anonim ***** válasza:

Én már kipróbáltam, nem jött be. :( Az alsó egyszerűen kényelmetlen, fáj, és totál elrontja az egész fürdés élményét. Én kb. 5 percig bírtam, aztán rohantam kivenni.

Plusz infó két válaszoló állításához:

"A tampon mellett is összeszedhetsz fertőzést"

Sőt! A tampon melegágya a különböző baktériumoknak, akár mész vele fürdeni, akár nem!

"oda nem folyik be semmi"

De igen! A hüvelybe igenis juthat be kívülről folyadék, tehát az uszoda vize is, pont ezért nagyobb a fertőzésveszély. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy több liter megy be - de egy csepp is elég, sajnos. Ezenkívül a hüvelynek - különösen, ha még szűk, nagyobb a "szívó" hatása (hajszálcsövesség elve).

2010. júl. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!