Dupla tampon strandon?
Figyelt kérdés
Holnap mennénk strandra a barátnőimmel és nekem pont megjött. :S Olvastam hogy lehet tamponnal fürdeni csak gyakran kell cserélni, és arra gondoltam hogy mi lenne ha 2 tampont raknék fel?:/ Az alsó a vizet, a felső a vér fogná fel. Vagy ez hülyeség?2010. júl. 1. 14:18
11/17 anonim válasza:
Ez valóban, igaz, hogy lehet tamponnal fürdeni, de egyáltalán nem ajánlott,
mivel a menstruáció ideje alatt sokkal könnyebben összeszedhetsz bármilyen fertőzést, mint egyébként.
A strandon meg menszesz nélkül is bármit elkaphatsz, a medence vize a fertőzések melegágya.
Én a helyedben 1 db tampont tennék fel egyszerre (de vinnék többet), kimennék a strandra, DE CSAK napozni, ha nagyon meleged van, zuhanyozz le, de ne menj bele a vízbe!!
Ez jótanács, te dolgod, hogy megfogadod-e!
27/N
12/17 anonim válasza:
Ha gyenge a menstruációd,akkor normállal kibírod,ha 2 óránként szaladsz kicserélni.Ha erősebb,azt javaslom halaszd el a strandolást.A strand és a jó idő megvárják,míg neked elmúlik.
13/17 anonim válasza:
Basszus, te tudod mennyire vérzel...
Nézd meg milyen gyakran szoktál cserélni. Ha elég a mini, akkor használd azt.
14/17 anonim válasza:
14:34 Tudom, hogy valamennyi befolyhat, de az a pár csepp egyáltalán nem indokolja azt, hogy egy plusz tampont gyömöszöljön magába.
15/17 anonim válasza:
14:58: Pontosan! Lehet, hogy félreérthető voltam, de én is ezt akartam mondani! :)
(a 14:34-es voltam)
16/17 anonim válasza:
van olyan OB tampon, ami olyan vastag, mint a mini, de hosszabb, azzal próbálkozz a strandon, ha a normált nem tudod felrakni.
17/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. júl. 1. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!