Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is irtó kellemetlen...

Nektek is irtó kellemetlen ahogy a betét csörög, zörög a bugyiban?

Figyelt kérdés
Próbáltam a tampont, de nem megy. Fájt, nyomott.. A betét viszont rohadt kellemetlen tud lenni a maga kis "koncertjével" a bugyimban. Főleg ha szoknya van rajtam harisnya nélkül.
2012. jan. 8. 21:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Jaj megint jön a tamponellenes kommandó :D:D:D Aki szerint nem jó a tampon, ne használja és ne b*szogassa a többieket.
2012. jan. 8. 22:48
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem voltam már szűz, igaz akkor még elég ritkán éltem nemi életet. Azóta lehet, hogy bennem is változott valami, de egy kellemetlen eset után a nőgyógyásznál (amikor szinte megerőszakolt a kacsával, hirtelen és erősen belém nyomta és meg elkezdtem ordítani, hogy ez fáj- am tök ciki volt és egész vizsgálat során azt hittem, hogy valami bajom van, persze ő nem kért elnézést és nem mondta meg, hogy hibázott ezt egy másik orvossal sikerült megbeszélnem) na és ezért most eléggé félek minden ilyen felnyomkodós dologtól.
2012. jan. 8. 22:50
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
a tampon akkor egészségtelen, ha 10 oránként cseréli az illeto.... rendszeres cserénél marhára nem az..
2012. jan. 8. 22:52
 14/21 anonim ***** válasza:
ezt te csinálod magadnak, senki nem fogja a kezedet meglökni! amugy ja, vannak elég elmebeteg dokik...
2012. jan. 8. 22:53
 15/21 anonim ***** válasza:

"a tampon akkor egészségtelen, ha 10 oránként cseréli az illeto.... rendszeres cserénél marhára nem az.."

Elnézést, pasi létemre hadd tanuljak: szal 10 óránként nem egészséges! de mégis milyen időközönként kell?

bocsi, de tényleg nem tudom.

2012. jan. 8. 23:05
 16/21 anonim ***** válasza:
max 3 oránként illene, akkor is, ha nincs tele
2012. jan. 8. 23:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Max 8 óráig bent lehet a tampon a tájékoztató szerint :)
2012. jan. 9. 09:42
 18/21 harisnyababee ***** válasza:

Sztem ez picit túl van reagálva, mert nem csörög sztem, csak ahogy a fólia gyűrődik az alján, az ahogy hajlik érzed a rezgését, súrlódását, és azért hiszed azt, h csörög, de közben mások nem hallják. Amikor visszaszokatam a betétre én is ezen kattogtam, ha valaki volt velem mindig kérdezgettem, h hallatszik, meg h gáz e, de soha nem mondták, h igen. A másik meg, h ha tényleg csörögne is, az pl városban, suliban plázában biztos nem hallaná meg senki, mert ezeken a helyeken van egy bizonyos alapzaj, ami tuti hangosabb, mint a betéted csörgése, szal nem valószínű, h bárki meghallaná. És ha meg is hallja valaki, akkor is mi van?! Mindenki tudja, h a nők menstruálnak, és akibe csak egy csepp intelligencia szorult, nem cinkel a menstruációval. Ha meg valaki ne adj isten mégis, azzal meg ne is foglalkozz, mert az elég primitív valaki lehet, és neked nem szabad lealacsonyodni a szintjére.

Vagy ha mégis parázol, akkor azt a pár napot amíg megvan bírd ki szoknya nélkül, vagy pedig vegyél harisnyát a szoknyához. Szóval kénytelen leszel kompromisszumra.:)

2012. jan. 9. 12:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Én Libresse-t használok és abszolút nem zörög....:) És a tampon nem egészségtelen annyira,csak növeli a gombásodás veszélyét stb... De ha annyira az lenne betiltanák... De ha 3-4 óránként cserélsz,rendszeresen tisztálkodsz csökken az esély megbetegedésre,de még ekkor is fennáll. U.I.: Én személy szerint soha nem használok...
2012. jan. 10. 20:36
 20/21 anonim ***** válasza:
nem is tudtam, hogy fiúk is olvasnak ilyen kérdéseket :D
2012. jan. 12. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!