Nektek is irtó kellemetlen ahogy a betét csörög, zörög a bugyiban?
"a tampon akkor egészségtelen, ha 10 oránként cseréli az illeto.... rendszeres cserénél marhára nem az.."
Elnézést, pasi létemre hadd tanuljak: szal 10 óránként nem egészséges! de mégis milyen időközönként kell?
bocsi, de tényleg nem tudom.
Sztem ez picit túl van reagálva, mert nem csörög sztem, csak ahogy a fólia gyűrődik az alján, az ahogy hajlik érzed a rezgését, súrlódását, és azért hiszed azt, h csörög, de közben mások nem hallják. Amikor visszaszokatam a betétre én is ezen kattogtam, ha valaki volt velem mindig kérdezgettem, h hallatszik, meg h gáz e, de soha nem mondták, h igen. A másik meg, h ha tényleg csörögne is, az pl városban, suliban plázában biztos nem hallaná meg senki, mert ezeken a helyeken van egy bizonyos alapzaj, ami tuti hangosabb, mint a betéted csörgése, szal nem valószínű, h bárki meghallaná. És ha meg is hallja valaki, akkor is mi van?! Mindenki tudja, h a nők menstruálnak, és akibe csak egy csepp intelligencia szorult, nem cinkel a menstruációval. Ha meg valaki ne adj isten mégis, azzal meg ne is foglalkozz, mert az elég primitív valaki lehet, és neked nem szabad lealacsonyodni a szintjére.
Vagy ha mégis parázol, akkor azt a pár napot amíg megvan bírd ki szoknya nélkül, vagy pedig vegyél harisnyát a szoknyához. Szóval kénytelen leszel kompromisszumra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!