Nektek is irtó kellemetlen ahogy a betét csörög, zörög a bugyiban?
Figyelt kérdés
Próbáltam a tampont, de nem megy. Fájt, nyomott.. A betét viszont rohadt kellemetlen tud lenni a maga kis "koncertjével" a bugyimban. Főleg ha szoknya van rajtam harisnya nélkül.2012. jan. 8. 21:20
1/21 anonim válasza:
Igen, nekem is kellemetlen, ezért használok tampont.
De nem értem, mi a kérdés tulajdonképpen.
2/21 anonim válasza:
Igen,az volt míg betétet használtam kb 16 éves koromig,akkor megismertem a tampont,vegyél kisebb tampont,helyezd feljebb akár és nem fog fájni.
3/21 anonim válasza:
Jahm, főleg sport közben, figyelj a sportra, közben a betétre, hogy ne mozduljon el, ne gyűrődjön be. Tampont használok régóta ezért.
4/21 bánomisén válasza:
Csörög, zörög a betét??? Ilyet sem hallottam még... Milyen betétet használtok? Levettétek róla a csomagolást? :-))
5/21 d.pocok válasza:
Először is ha tampont próbálsz, akkor minit. El kell hozzá lazulnod (vehetsz is egy nagy levegőt, mialatt berakod), mert ha nem, akkor fájhat. Ha esetleg sikerült is már, akkor azért nyomhatott, mert nem toltad be eléggé.
Van olyan betét ami nem zörög...ami ilyen puha felületű.
Egy jó tanács: Amikor csak tudsz, betétet használj, csak a legfontosabb esetben tampont, mivel nem valami egészséges, ha állandóan azt használ vki.
6/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem tudtam eléggé felnyomni, de olyan gusztustalan volt, ahogy az ujjam is tiszta vér lett. Applikátort vagy mit nem kaptam hozzá, és iszonyú volt. Talán olyan, mint a nőgyógyásznál a kacsa. Feszített, egyszerűen rossz volt. És most nem merem újból megpróbálni :(
2012. jan. 8. 22:13
7/21 anonim válasza:
hány éves vagy? amúgy van applikátoros ob, dmben keresd, csak 2x annyiba kerül. ha meg érzed, akkor nincs jo helyen, feljebb kell tolni
8/21 A kérdező kommentje:
22 vagyok, de ez már 5 éve történt.
2012. jan. 8. 22:31
9/21 anonim válasza:
nem voltál szűz amikor próbáltad? nekem is sok sikertelen próbálkozásom volt amikor szűz voltam, aztán tökjó lett. átmegy majd az egész rutinba, és sokkal jobb lesz a közérzeted!
10/21 anonim válasza:
A tampon EGÉSZSÉGTELEN!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!