Ez mit jelent? :S (légyszi nézzétek meg)
Figyelt kérdés
Még nem jött meg, de hamarosan várható lessz, úgy tűnik. 12 éves vok és sárgás, nyálkaállagú folyásom van néha(fehér is). Baj h ha sárga? ez mit jelent???:S2012. jan. 7. 19:16
21/41 A kérdező kommentje:
ok. De ideges vok, nem tom h álljak anyám elé h "nem csak fehér hanem sárga folyásom is van"???:((akkor sem merem
2012. jan. 7. 19:52
22/41 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi:)
2012. jan. 7. 19:52
23/41 anonim válasza:
Nyugi az anyukád!Megértö lesz hidd el!Én is féltem elmondani anyunak h megjött de megkönnyebbülés volt!És megértett!
24/41 A kérdező kommentje:
De azt énis eltudnám mondani, de az egy kicsit más mert minden lánynak megfog jönni, de a fertőzés 1.gáz
2.orvoshoz is el kell menni vele :S
2012. jan. 7. 19:56
25/41 anonim válasza:
Ha meg nem mondod el elöbb utóbb kiderül!Akkor viszont csalódott lesz hogy nem mondtad el neki!
26/41 anonim válasza:
Menni fog hidd el!Legalább nem fog viszketni!
28/41 anonim válasza:
Viszont velem 1 éve előfordult hogy 2 napig nem fürödtem és nekem is ilyen volt,de utána elmúlt,nem lehetséges ez nálad?
29/41 A kérdező kommentje:
De nemtom h hogy, hívjam félre??És kérdezzem meg h mien a normális és h baj ha sárga (tudom igazából csk máshogy gáznak érzem) :SSez igy jólesz?
2012. jan. 7. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!