Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen az a Betadinos lemosás?...

Milyen az a Betadinos lemosás? és mire jó?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Fertőtlenítő szer leginkább sebkezelésre.
2009. máj. 23. 13:32
 2/10 A kérdező kommentje:
csak mert hogy olvastam itt egy pár helyen hogy hüvelygomba ellen/ kezelésére is jó. vagy az esetleg vmi más betadinos lemosás lenne?
2009. máj. 23. 14:08
 3/10 anonim válasza:
Az amit olvastál szerintem hülyeség...a Betadint fertőtlenitésre használják sebeknél...igaza volt az első hozzászólonak
2009. máj. 23. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, sebfertőtlenítésre használják!

DE! Van jódos hüvelykúp, amit a dokik kisebb fertőzésekre szoktak felírni (még hüvelygombára is !!!)

Nekem is írt már fel a doki ilyet... szóval létezik

2009. máj. 23. 14:30
 5/10 A kérdező kommentje:
és ha nekem az a gyanúm hogy vmi enyhébb gombás lehet arra használhatnék betadin hülyeykúpot? nincs jód érzékenységem.
2009. máj. 23. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, használhatod! Ártani nem fog, de jobban járnál, ha elmennél dokihoz, minthogy inkább próbálod meggyógyítani magadat, mert lehet, hogy nem is fertőzésről van szó ...

Amúgy hány éves vagy ?

2009. máj. 23. 19:14
 7/10 A kérdező kommentje:

mert én is ezen gondolkodtam hogy megpróbálom ártani nem fog.

20éves vagyok.

2009. máj. 23. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Én csináltam már olyat hogy kis dobozkába engedtem vizet és öntöttem bele kis betadine-t és összekevertem aztán vattát belemártottam és lemosogattam magam ott.

Nagyon viszkedt ott lent, úgyhogy csináltam ezt, meg kentem Canestennel. Négy nap maga volt a pokol, de elmúlt. De nem belülről volt a hüvelyben, hanem kijebb.

Mondjuk szerintem nekem az antibiotikumtól is lehetett, bár régebben nem volt vele gondom. Meg a párommal előtte nap volt egy kis orál. vagy attól, de attól se volt máskor.

Úgyhogy a gyógyszert abbahagytam, a páromat kicsit hanyagoltam így, valamint lemosás, kenés, meg ugye volt hogy kétszer háromszor megmostam sima vízzel ott és elmúlt hál Istennek. De nem szeretném még egyszer átélni!

2009. máj. 24. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja de ha nem múlt volna el egy-két napon belül mindezek elhagyása után irány az orvos. Inkább feleslegesen menjen az ember orvoshoz mint baj legyen.
2009. máj. 24. 12:58
 10/10 Ginni válasza:
fertőtlenítésre,oldottan lehet használni bármilyen gombás fertőzésre is!!
2017. febr. 24. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!