Ki hogy bolhátlanítja a kutyáját? Vettem egy ampullát,350ft-os 1 liter vízbe kell feloldani! Ezzel lehet permetezni a szőrét, füröszteni vagy lemosni, de nemtom mi a különbség a LEMOSÁS és a FÜRDETÉS között,
ez az adalék nagyon büdös hígítóra emlékeztet az illata, de féltem h a kutya bőrét is csípni fogja, használtatok már ilyet a neve:
Neostomosan koncentrátum AUV. 5 ml - ki mit ajánl, de sztem ez nem rossz 40 bolhát szedtem ki akutyuból
Ha permetezed, az csak a felületre megy, ha fürdeted, az átitatja a szőrt!
Jól fürdesd meg ezzel (10 kilós kutyára 3 ampulla, 3l víz), jól öblítsd át, mosdókesztyűvel nyomkodd a bőrébe, szőrébe. Ha van benne atka, azt is kiírtja, de a petéket nem!
Utána 1 nappal később tegyél rá Advocate vagy Stronghold Spot-on pipettát, ezek megölik a petéket is, és az esetlegesen előforduló bolhákat terméketlenné teszik, nem tudnak szaporodni. Ha nincs erre 3000Ft-os, akkor a fürdetés után 3 nappal újra fürdesd meg azzal az ampullával.
A helyét is fertőtlenítsd, fekhelyét most ki, és oldj fele ebből az ampullából egyet fél liter vízben, ezt permetezd szét a házában, helyén. Gondolom, nem lakásban tartott kutya, ha ennyire hagytátok elszaporodni a bolhákat benne.
Mi kiltixet használunk mind 2 kutyára, és már 3 hónapos kortól lehet használni.
Amivel bolhátlanítod a kutyát, nekünk ezt korpára adták a kutyának a patikába. Mi szivaccsal töröltük a kutyát jól belenyomkodni a szőrébe, és utána nen szabad se lemosni se fürdetni, bár ez a két szó ugyanaz számomra. És hajszárítóval szárítsd rá. 3szori alkalommal használtuk két naponta.
De mért nem előzted meg, hogy ne legyen bolhás a kutyád?
Neostomosant korpára??? Ezeket a gyógyszertárosokat le kéne lőni!!! Egy marhaerős rovarirtószer. Mi köze a korpához?
Hacsak nem atkára, de akkor meg az állatorvos írja fel.
jó a neostoposan, mi is szoktuk használni, (igaz megelőzésképp) nem fogja kicsipni a bőrét.
Amugy atkára, rüh-re a Tac-tik-ot használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!