Debrecenben hova menjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Eddig a klinikára jártam, de egyszer már megszóltak miatta, mert ott mindig más orvos rendel és ambuláns vagyok. Viszont amikor infót kértem, hogy ezek az orvosok hol rendelnek még, senki nem tudott semmit. Nem szeretnék fizetős magánrendelésre menni.2012. jan. 4. 07:45
1/1 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok debreceni. Így fogadnának valahol itt Db-ben? Otthon nem akarok elmenni, mert az orvos béna.. ráadásul olyanok a helyiek, hogy ha meglátnak egy fiatalt a nőgyógyászaton, egyből elkezdik terjeszteni róla, hogy terhes.. nevetséges, de azért elég kellemetlen lehet
2012. jan. 4. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!