Jár valaki Dr. Czifra Imre nőgyógyászhoz? Debrecenben praktizál. Milyen orvos?
Szia!
Nekem 2 húgomat is nála szülte anyukám, és csakis hozzá jár a mai napig is. Nagyon sokan dícsérik(kb:10 embert tudok a környezetemből aki hozzá jár)Van már magán szakrendelése is. Egyetlen hátránya: sokat kell rá várni.
Úgy tudom olyan 4-5 ezer forintot kér magánrendelésen.
Szia.
Én már nagyon régen hozzá járok a magánrendelőjébe,5000ft ha semmi különöset nem csinál(pl: rákszűrés,ultrahang ezek valamivel több)Én csak ajánlani tudom,három hónapja szültem egy gyönyörű kisfiút,elég problémás volt a terhességem a végén már naponta hívott vizsgálatra.Nagyon lelkiismeretes,ha csak egy pici baj is felmerül ő nem megy el mellette,én nagyon kedvelem,de az biztos,hogy nagyon nehéz elérni,illetve rengeteget kell várni rá,éjjel nappal műt,szüleszt,de ez nem véletlen.
Szia.
Ha terhes leszel,vagy nekem is előtte kellett vérvétel csináltatni,úgyis a klínikára küld,mert az nagyon sokba kerülne magánúton,mehetsz hozzá ultrahangra is ha terhes vagy,de nekem se csak a kötelező ultrahangok voltak,éppen ezért mivel biztositottak vagyunk a klínikán nem kell fizetni,ezért ő maga is oda fog küldeni.Én mivel nagyon sokszor jártam hozzá a klínikára kb minden harmadik találkozáskor adtam neki tízezret vagy ötezret.Ő nem fogja megmondani,hogy mennyit kér,én is megkérdeztem,azt mondta annyit ad mindenki amennyit akar,a magánrendelésének a tízszeresét szokták adni.Egyszer voltam nála terhesen a magánrendelőjébe,akkor az ultrahangért hétezret kért.Bármi kérdésed van,szivesen válaszolok akár a terhességgel kapcsolatban is,tényleg kitanultam mindent a kilenc hónap alatt.
Szia.A kérdéseim ezek lennének: Mikor menjek az első vizsgálatra?És hova menjek?Sokan vannak nála?Mit vigyek magammal?
Előre is köszönöm a válaszod.:)
Üdv:Ildi
Szia!
A kérdésed feltevésének időpontjából ítélve már biztosan van saját tapasztalatod az orvost illetően. Én csupán azért írok mert szeretném ha mások is olvasnák a véleményemet. Engem kb. 3 hete műtött , és a legemberibb orvos volt akivel a 47 évem alatt összehozott a "sors". Lelkiismeretes, gondos és törődő orvos volt, és ahogy tapasztaltam nem "csak" a pénz miatt, hanem azért mert alapból ilyen. A beteget betegként és nem "darabként" kezelte. Én továbbbra is hozzá fogok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!